Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Από έλλειψη συντονισμού χάθηκε ακόμα μία ζωή»: Συγκινεί η Κεφαλά για το βαφτιστήρι της που πέθανε στα Τζουμέρκα

«Από έλλειψη συντονισμού χάθηκε ακόμα μία ζωή»: Συγκινεί η Κεφαλά για το βαφτιστήρι της που πέθανε στα Τζουμέρκα

H τραγουδίστρια των Μπλε, που διαδέχτηκε τη Θεοδοσία Τσάτσου, έδωσε άλλη πνοή στο συγκρότημα με την πλέον αναγνωρίσιμη φωνή στην εγχώρια ροκ σκηνή.

Η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε  μίλησε για τα καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και για το βαφτιστήρι της, που έχασε τη ζωή του στα Τζουμέρκα.

H τραγουδίστρια των Μπλε, που διαδέχτηκε τη Θεοδοσία Τσάτσου, έδωσε άλλη πνοή στο συγκρότημα με την πλέον αναγνωρίσιμη φωνή στην εγχώρια ροκ σκηνή.

«Ηταν αυτή η μαγική στιγμή της συγκυρίας ή της τύχης που έκανε αυτήν την ένωση. Τα παιδιά μόλις είχαν χάσει την τραγουδίστρια τους, τη Θεοδοσία Τσάτσου, με την οποία είχαν κάνει ένα πολύ επιτυχημένο πρώτο άλμπουμ, και έψαχναν να βρουν μια γυναικεία φωνή που να μπορέσει να σηκώσει το βάρος της πρώτης επιτυχίας τους. Σε αυτή την αναζήτηση τους είχαν βρει πρώτα μια Αγγλοτζαμαϊκανή, πολύ όμορφη, με πολύ ενδιαφέρουσα φωνή, η οποία όμως δεν ήξερε καλά ελληνικά, και έπειτα από λίγους μήνες βρήκαν εμένα, μέσω. ενός κοινού μας φίλου. Γνωριστήκαμε και ήρθαν να με ακούσουν. Πάρα πολύ γρήγορα μπήκαμε στο στούντιο, για να κάνουμε το δεύτερο άλμπουμ, το ομότιτλο «Μπλε». Ετσι κάπως είναι η ιστορία μας και από εκεί και πέρα κύλησαν σχεδόν 25 χρόνια», διηγήθηκε.

Η συνέντευξη επισκιάστηκε από ένα θλιβερό γεγονός καθώς πρόσφατα έχασε έναν πολύ κοντινό της άνθρωπο. Ο 21χρονος αναρριχητής και αθλητής του ορειβατικού σκι Ερμής Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε γκρεμό 300 μέτρων στα Τζουμέρκα, ήταν το βαφτιστήρι της. «Ηταν ένας νέος άνθρωπος, πολλά υποσχόμενος. Η χώρα έχει ανάγκη από τέτοια μυαλά και ανθρώπους νέους, που θέλουν να προσφέρουν. Το παιδί δεν είχε πάθει τίποτα στα ζωτικά του όργανα. Η σπονδυλική του στήλη ήταν ακέραιη, δεν είχε σπάσει ούτε ένα πλευρό, ούτε μία κλείδα, το κεφάλι του ήταν μια χαρά και όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να φτιαχτούν. Είδαμε ότι από έλλειψη συντονισμού χάθηκε ακόμα μία ζωή», τόνισε στο Secret συντετριμμένη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024