Ο Κώστας Μακεδόνας κάνει μουσικές «ορθοπεταλιές» στο Σπίτι με το MEGA
Ο σπουδαίος ερμηνευτής με τις δεκάδες επιτυχίες κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντάει στη σκηνή καλούς του φίλους
Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα σε μια βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.
Ο σπουδαίος ερμηνευτής με τις δεκάδες επιτυχίες κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντάει στη σκηνή καλούς του φίλους.
Η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, οι Onirama, η Πολυξένη Καράκογλου, η Σαββέρια Μαργιολά, η Ασπασία Στρατηγού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου συμπράττουν με τον Κώστα Μακεδόνα σε μεγάλες του επιτυχίες. Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως: «Μόνο μια φορά», «Αντικριστά», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Το ποδήλατο», «Τα πλοία της γραμμής» και «Το σημάδι του Θεού», που ακούγεται στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς».
Σε μια συγκινητική στιγμή, ο Κώστας Μακεδόνας συναντά, μέσω Skype, τον Σταμάτη Κραουνάκη, στον οποίο οφείλει το ξεκίνημά του στο τραγούδι. Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελισάβετ Μουτάφη.
- Οι καλύτερες και χειρότερες χώρες στην Ευρώπη για εταιρείες που θέλουν να προσλάβουν προσωπικό
- Πλημμύρισε το Κλειστό Προπονητήριο στίβου στο ΟΑΚΑ – Ανακοίνωση ΣΕΓΑΣ με αιχμές για την Πολιτεία
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (pic)
- Reuters: Προσωρινή εφαρμογή της Mercosur παρά το «μπλόκο» – Ενόχληση της Γερμανίας για το «πάγωμα»
- Μακάμπι – Παναθηναϊκός 75-71: Ήττα στο Τελ Αβίβ για τους Πράσινους με μοιραίο Σλούκα
- Η Υλίκη από ψηλά: Γεμίζουν οι υδάτινοι ταμιευτήρες της Αττικής



