Η Ρωσία εξακολουθεί να ενισχύει τις στρατιωτικές δυνάμεις της στα ουκρανικά σύνορα, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της Μόσχας για απόσυρση στρατευμάτων, σύμφωνα με τον επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Βρετανίας.
«Δεν έχουμε δει αποδείξεις ότι η Ρωσία έχει αποσύρει δυνάμεις από τα σύνορα της Ουκρανίας» δήλωσε ο Τζιμ Χόκενχαλ σε μία σπάνια δημόσια τοποθέτηση.
«Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της, η Ρωσία εξακολουθεί να ενισχύει τις στρατιωτικές δυνατότητές της κοντά στην Ουκρανία» τόνισε, κάνοντας λόγο για επιπλέον «τεθωρακισμένα οχήματα, ελικόπτερα και κινητή νοσοκομειακή μονάδα» που εθεάθησαν να κινούνται προς τα ουκρανικά σύνορα. «Η Ρωσία έχει στρατιωτικές δυνάμεις έτοιμες για να επιχειρήσει εισβολή στην Ουκρανία», προειδοποίησε.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.