Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Αυτοκίνητο βούτηξε με ταχύτητα από γέφυρα – Νεκρή μητέρα 4 παιδιών

Βρετανία: Αυτοκίνητο βούτηξε με ταχύτητα από γέφυρα – Νεκρή μητέρα 4 παιδιών

Η ταχύτητα που έτρεχε το αυτοκίνητο καταγράφηκε πάνω από 100 χιλιόμετρα και η αντίδραση του οδηγού ήταν μηδαμινή.

Το περιστατικό συνέβη στη Βρετανία και το κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Το αυτοκίνητο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω από τον αυτοκινητόδρομο Α470, έπεσε επάνω στα κιγκλιδώματα της γέφυρας και προσγειώθηκε άτσαλα στον αυτοκινητόδρομο.

Από την πρόσκρουση σκοτώθηκε ακαριαία η συνοδηγός του οχήματος η 28χρονη Ντανιέλ Άντριους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας και από τις εξετάσεις που έκανε στον οδηγό προκύπτει ότι ο 35χρονος Άντριου Βόουλς είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Η κοπέλα ήταν μητέρα 4 παιδιών και μόνο τα συνεργεία που έφτασαν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν ενώ η οικογένεια της επιτίθεται στον οδηγό, λέγοντας ότι ακόμη περιμένει τη συγνώμη του.

Δεν θα οδηγήσει ξανά

Στο δικαστήριο ο Βόουλς καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτάμιση χρόνων ενώ του απαγορεύτηκε να καθίσει σε τιμόνι και να οδηγήσει για τα επόμενα 9 χρόνια. Μάλιστα όταν θα περάσει το χρονικό διάστημα αυτό, θα πρέπει να δώσει εκτεταμένες εξετάσεις για να πάρει πίσω το δίπλωμα του.

Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι από την ανάλυση του βίντεο τα φανάρια στο δρόμο ήταν κόκκινα για 14 δευτερόλεπτα και τα παραβίασε ο κατηγορούμενος. Ενώ ο πρόεδρος της έδρας απευθυνόμενος στον οδηγό τον ρώτησε: «Πως οδηγήσατε σε ευθεία γραμμή και φύγατε από το οδόστρωμα παραβιάζοντας ένα κόκκινο φανάρι που ήταν μπροστά σας για 14 δευτερόλεπτα. Αυτή η σύγκρουση εξηγείται μόνο ως αποτέλεσμα εσκεμμένης κακής οδήγησης με υπερβολικές ταχύτητες σε αντίξοες καιρικές συνθήκες».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024