Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός μεσήλικα άνδρα έρχεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο και να προβληματίσει για τον λόγο που ένας πατέρας και σύζυγος αναγκάστηκε να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.
Οπως μεταδίδει η «Δημοκρατική της Ρόδου», ο άνδρας που ήταν κάτοικος μικρού νησιού των Δωδεκανήσων δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια και τον στιγματισμό της τοπικής κοινωνίας ύστερα από την δημοσιοποίηση ενός βίντεο με τον γιο του.
Στο εν λόγω βίντεο, παρουσιαζόταν ο γιος του αυτόχειρα σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα.
Το καφενείο του χωριού που σχολίαζε γελώντας και χρησιμοποιώντας σεξιστικά σχόλια, ώθησε τον άτυχο άνδρα στο να βάλει τέλος στη ζωή του.
Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και γρήγορα κυκλοφόρησε στα γύρω νησιά, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας