Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πιο οικονομικό 5G κινητό με flagship κάμερα έφτασε στην Ελλάδα

Το πιο οικονομικό 5G κινητό με flagship κάμερα έφτασε στην Ελλάδα

Το realme 9 Pro+ ξεχωρίζει με άνεση σε κάθε κατηγορία

Κρυστάλλινες λήψεις, επεξεργαστής ικανός να αντεπεξέλθει σε όλα τα βάρη, ισχυρή μπαταρία, γρήγορη φόρτιση, μοναδικά χαρακτηριστικά, και design που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα κλέψει τα βλέμματα. Το νέο realme 9 Pro+ αποτελεί μια από τις ιδανικότερες επιλογές smartphone της σεζόν, παραμένοντας εντός budget. Συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που το κάνουν τόσο μοναδικό.

.

Περισσότερο χρώμα

Δεν είναι το σημαντικότερο προτέρημά του, όμως είναι μια σχεδόν… μαγική πρωτιά. Τα smartphones της σειράς realme 9 Pro είναι τα πρώτα κινητά στην Ευρώπη που αλλάζουν χρώμα. Όχι, δεν γράψαμε κάτι λάθος. Στην έκδοση Sunrise Blue, η ήδη απίθανη αίσθηση που δημιουργεί η διαδικασία τριών επιπέδων στο χρώμα κάνοντάς το να λάμπει από κάθε γωνία, αποκτά μαγικές ιδιότητες. Αρκεί το πίσω κάλυμμα να εκτεθεί για περίπου 3 δευτερόλεπτα στον ήλιο ή σε υπεριώδες φως, για να αλλάξει εντελώς χρώμα, από μπλε σε κόκκινο – ενώ όταν το μεταφέρετε στη σκιά, επανέρχεται μέσα σε 2-5 λεπτά, χάρη στη μοναδική τεχνολογία Light Shift Design.

Φυσικά, αν προτιμάτε μια πιο κλασική επιλογή, τα χρώματα Aurora Green και Midnight Black, εμπνευσμένα επίσης από τις αποχρώσεις του ουρανού, παραμένουν εντυπωσιακά, αλλά και διακριτικά. Μιλώντας για σχεδιασμό, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και το πιο λεπτό smartphone της αριθμητικής σειράς realme.

Flagship κάμερα σε καλή τιμή

Ποιος θα περίμενε να βρει την κορυφαία κάμερα Sony IMX766 OIS σε αυτή την τιμή; Εμείς ομολογούμε ότι ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα. Τα 50MP της κύριας κάμερας αποδίδουν ζωντανές εικόνες γεμάτες λεπτομέρεια, ενώ λειτουργίες όπως η έξυπνη μακρά έκθεση, το φίλτρο 90s POP και το Peek&Zoom μας επιτρέπουν να απογειώσουμε τις εικόνες μας, και ο εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός 119 μοιρών και η κάμερα Macro 4mm καταφέρνουν να αποτυπώσουν κάθε στοιχείο που θα τραβήξει το βλέμμα μας.

.

Πανίσχυρος επεξεργαστής

Άλλη μια σημαντική πρωτιά του realme 9 Pro+; Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 920 5G που χάρη σε αυτό κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην Ευρώπη. Πρόκειται με σιγουριά για τον πιο γρήγορο επεξεργαστή 5G σε αυτή την κατηγορία, που αναβαθμίζει αισθητά όχι μόνο την εμπειρία gaming αλλά και την απόδοση λεπτομερειών στις φωτογραφίες σε σχέση με τα τσιπ Dimensity προηγούμενης γενιάς, όπως και τον Snapdragon 695 5G – έναν ήδη πολύ ισχυρό επεξεργαστή.

Ταυτόχρονα, χάρη στο σύστημα ψύξης θαλάμου ατμού και την εξαιρετικά μεγάλη περιοχή του απαγωγού θερμότητας που είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο των πηγών θερμότητας του πυρήνα (συνολική επιφάνεια πάνω από 13029mm²), καταφέρνει να μειώσει σημαντικά τη θερμοκρασία του τηλεφώνου, διατηρώντας το πάντα σε κατάσταση υψηλής απόδοσης.

Όλα αυτά, υποστηρίζονται από ισχυρή μπαταρία 4500 mAh – η οποία φορτίζει ταχύτατα χάρη στο SurperDart Charge 60W -, για να έχουμε το smartphone μας διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

.

Στην άκρη των δακτύλων μας

Στην πράξη, είναι αδύνατον να μην εντυπωσιαστείτε από τη διάδραση με το νέο smartphone της realme, που ανταποκρίνεται στιγμιαία σε κάθε άγγιγμα, χάρη στον απτικό μηχανισμό με την υποστήριξη του γραμμικού κινητήρα άξονα Χ. Ταυτόχρονα, μας καλεί να αποκτήσουμε σχέση… καρδιακή, αφού ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, χρησιμεύει και για την παρακολούθηση των καρδιακών μας παλμών για να έχουμε μια πληρέστερη επισκόπηση της υγείας μας.

Ένα smartphone για όλους

Καταφέρνοντας να καλύψει ένα πλήθος αναγκών, εισάγοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά και design που κόβει την ανάσα, και όλα αυτά σε ένα εξαιρετικά προσβάσιμο εύρος τιμής, το realme 9 Pro+ που μόλις κυκλοφόρησε μπορεί να γίνει η ιδανική συσκευή για όλους. Εσείς ακόμη να το γνωρίσετε;

Τώρα,  μπορείτε να προπαραγγείλετε το realme 9 Pro+ και να επωφεληθείτε από τη μειωμένη τιμή του στα 379€ μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024