Survivor: Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση
Βγήκε στον τάκο και «ξεσκέπασε» το σχέδιο της πελαγίας
Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό (13/2) επεισόδιο του Survivor.
Οι Διάσημοι και οι Μαχητές μπήκαν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι με σκορ 10-8.
Έτσι στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.
Ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.
«Παίζεται ένα θέατρο σκιών γιατί προσπαθούν να κρυφτούν ακόμα και από τις δικές τους τις σκιές. Υποτίθεται ψηφίζουμε αγωνιστικά επειδή έχουμε να κερδίσουμε έπαθλο φαγητού 20 μέρες. Παίζονται πολλά παιχνίδια προσπαθώ να μην ασχολούμαι με αυτά αλλά αυτά είναι που με έβγαλαν εδώ» δήλωσε και έριξε τα βέλη του προς τη Σοφιάννα και την κλίκα της.
Δείτε στο βίντεο όσα έγιναν
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- Ο Κιρ Στάρμερ καταδικάζει τη «βαθιά σοκαριστική αντισημιτική επίθεση» στο Λονδίνο
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Μπορεί το βούρτσισμα των δοντιών να σώσει από τον καρκίνο του μαστού;
- Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ μετά τις πιέσεις ΗΠΑ Ισραήλ να εμπλακεί στον πόλεμο η ΕΕ
- Κάρι Αν Φλέμινγκ: Πέθανε η ηθοποιός των «iZombie» και «Supernatural» σε ηλικία 51 χρόνων

