Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυψέλη: Η αδερφή του δεν σταμάτησε να τον αναζητά - Από τις εκκλήσεις της ξεκίνησε η έρευνα

Κυψέλη: Η αδερφή του δεν σταμάτησε να τον αναζητά – Από τις εκκλήσεις της ξεκίνησε η έρευνα

Η 8χρονη μικρούλα, δεν σταμάτησε να αναζητά τον χαμένο της αδελφό, ακόμα κι όταν ανέλαβε να τη μεγαλώσει ανάδοχη οικογένεια, επειδή το κοριτσάκι είχε βρεθεί με σημάδια έντονου ξυλοδαρμού στο κορμάκι το

Τρεις εικόνες που περικλείουν όλη τη φρίκη. Ο τσιμεντένιος, αυτοσχέδιος τάφος στη ταράτσα. Η εργαλειοθήκη που χρησιμοποιήθηκε ως οστεοθήκη του 7χρονου αγοριού. Ο ξύλινος καναπές στο μπαλκόνι με το μακάβριο περιεχόμενο.

Επί πέντε χρόνια, η 29χρονη γυναίκα, ζούσε στο σπίτι, έχοντας σκοτώσει μαζί με τον σύντροφό της το ίδιο της το παιδί, έχοντας τσουβαλιάσει και κρύψει τα κόκαλα του γιου της σ’ ένα κουτί και δεν την ενδιάφερε καθόλου! Εξαφάνισαν τον 7χρονο Ανδρέα, σαν να μην υπήρξε ποτέ και συνέχισαν τη ζωή τους κανονικά, «σβήνοντας» παντελώς, κάθε τι που τον θύμιζε.

Το δώμα όπου δολοφονήθηκε το αγοράκι, ένας χώρος 6 τετραγωνικά όλος κι όλος, εκεί όπου αυτή η απάνθρωπη μάνα ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε και δεν είδε το παιδί της να κακοποιείται και να δολοφονείται ή δεν ήξερε ότι κάτω απ’ αυτή τη τσιμεντένια πλάκα στην ταράτσα, έξω απ’ το δώμα που έμεναν, ο Πολωνός σύντροφός της είχε θάψει για να ξεφορτωθεί το άψυχο κορμάκι του γιου της.

Αύριο, Τρίτη, η γυναίκα αυτή και ο 33χρονος σύντροφός της θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Η 29χρονη παραμένει απαθής, δίχως να έχει δείξει το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας.

Η αδερφή του δεν σταμάτησε να τον αναζητά

Η αδερφή του Ανδρέα τότε, ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερή του. Δεν έπαψε ποτέ ν’ αναρωτιέται για το τι του έχει συμβεί. Η δικαιολογία της μητέρας ότι το παιδί ζούσε με τον πατέρα του στην Πολωνία, δεν είχε πείσει τη μικρούλα.

Η 8χρονη μικρούλα, δεν σταμάτησε να αναζητά τον χαμένο της αδελφό, ακόμα κι όταν ανέλαβε να τη μεγαλώσει ανάδοχη οικογένεια, επειδή το κοριτσάκι είχε βρεθεί με σημάδια έντονου ξυλοδαρμού στο κορμάκι του.

Το έλεγε στους νέους της γονείς, στους φίλους, στους δασκάλους της.

Ο βιολογικός πατέρας του αγοριού ζήτησε χθες μιλώντας στον Alpha σκληρή τιμωρία για το φόνο του παιδιού του λέγοντας επίσης πώς θέλει να σκοτώσει αυτόν που του έκανε κακό.

Όπως ανέφερε, έφυγε πριν οκτώ χρόνια, όταν χώρισε με τη γυναίκα του, στην οποία άφησε τα παιδιά του καθώς θεωρούσε ότι ήταν καλή μητέρα, ενώ δεν γνώριζε ότι η κόρη του είχε δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια από το 2018.

Σύμφωνα με το Star, το κορίτσι μιλούσε για τον Ανδρέα και στους ανάδοχους γονείς της, οι οποίοι επίσης ενημέρωσαν ξανά την αστυνομία που διαπίστωσε πως ο βιολογικός πατέρας νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική και ως εκ τούτου δεν ήταν εκείνος που φρόντιζε το αγόρι, όπως υποστήριζε η μητέρα.

Συμπεριφέρεται σαν να μη έχει γίνει τίποτα

Ο χώρος που μετακόμισε το ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο, μετά την έξωση από το προηγούμενο. Κουβαλώντας μαζί τους, μέσα στην εργαλειοθήκη τα οστά του παιδιού, ακόμα και τις μέρες στο ενδιάμεσο, που ήταν άστεγοι, στον δρόμο.

Η 29χρονη σήμερα γυναίκα, ακόμα και τώρα, στα κρατητήρια, έχοντας πλέον αποκαλυφθεί το φρικτό τέλος του γιου της τον Ιανουάριο του 2017, συμπεριφέρεται σαν να μην έχει γίνει το παραμικρό. Όσο για τον 33χρονο Πολωνό, η περιγραφή του εγκλήματος στους αστυνομικούς, προκαλεί σοκ και αποστροφή.

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», δήλωσε ο 33χρονος, Πολωνός.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024