Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο χτύπημα Γκιώνη στην Καγιά - Οι απειλές της Ζενεβιέβ στους σπουδαστές της σχολής

Νέο χτύπημα Γκιώνη στην Καγιά – Οι απειλές της Ζενεβιέβ στους σπουδαστές της σχολής

Ο ακτιβιστής επανέρχεται με ηχητικό ντοκουμέντο που σοκάρει

Οι πρόσφατες καταγγελίες του Ηλία Γκιώνη για την σχολή της Βίκυς Καγιά και κυρίως για την απαράδεκτη συμπεριφορά των καθηγητών που διδάσκουν συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό.

Ο γνωστός ακτιβιστής, που έχει αποκαλύψει υποθέσεις κακοποίησης που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, πέρασε στο επόμενο βήμα και δημοσίευσε ηχητικό ντοκουμέντο με λεγόμενα της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στις προηγούμενες καταγγελίες ο Ηλίας Γκιώνης είχε κατηγορήσει την σχολή της Καγιά «Fashion Workshop» ότι ζητά εξωφρενικά ποσά ως δίδακτρα από τους φοιτητές, ενώ δεν τους παρέχει κάποιο χαρτί ή βεβαίωση σπουδών.

Παράλληλα, ο ακτιβιστής καταγγέλλει την αγενή συμπεριφορά της Ζενεβιέβ – την οποία γνωρίσαμε ως art director και έπειτα coach του ριάλιτι Greece’s Next Top Model – αλλά και άλλων καθηγητών της σχολής.

Με ανάρτησή του στο Instagram αλλά και ηχητικό ντοκουμέντο ο Ηλία Γκιώνης αποδεικνύει την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της Ζενεβιέβ απέναντι σε σπουδαστές της σχολής.

Η ίδια ακούγεται να λέει σε μαθητές: «Δεν με ενδιαφέρει ούτε η άποψή σας, ούτε τι πιστεύετε, ούτε τι λέτε. Εδώ δεν κρίνομαι εγώ αλλά εσείς. Όταν θα πηγαίνετε και θα μιλάτε για εμένα -που είναι χαζομάρα σας γιατί είμαι μια σε όλη τη χώρα- θα προσέχετε. Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύετε για εμένα αλλά θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει τι πιστεύω εγώ για εσάς. Εσείς ψάχνετε για δουλειά. Μου είπαν τι είπατε και εγώ σας κάλυψα γιατί δεν είναι ωραία εικόνα για εσάς».

Η Ζενεβιέω Μαζαρί καταλήγει: «Προσέξτε που ανοίγετε το στόμα σας και τι λέτε. Καλά θα κάνετε όταν θα ανοίγετε το στόμα σας να μην χρησιμοποιείται το όνομά μου».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024