Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Σε δύσκολη θέση για την κόντρα Μικρούτσικου - Χρηστίδου

Κατερίνα Καινούργιου: Σε δύσκολη θέση για την κόντρα Μικρούτσικου – Χρηστίδου

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε εξηγήσεις...

Όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς στην Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις έντονες αντιδράσεις που αυτά προκάλεσαν, συζήτησαν σήμερα στην Super Κατερίνα.

Μια σκληρή τοποθέτηση που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όμως, φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την Σίσσυ Χρηστίδου, με αποτέλεσμα, λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου να χρειαστεί να δώσει κάποιες διευκρινίσεις στον αέρα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε επίσης το πώς χειρίστηκε το θέμα η παρουσιάστρια του Mega.

«Μου είναι συμπαθής η Σίσσυ. Να ‘ρθούμε όμως σε αυτά που άκουσα με προσοχή. Όταν κάνεις μία συνέντευξη ακόμα και εξομολογείται τη ζωή του ο άλλος, υπάρχει η διαδικασία που κάνεις follow up. Δηλαδή βάσει αυτού που λες, σε ρωτάω κάτι. Όταν είναι ένα κοινωνικό θέμα τόσο ευαίσθητο, τόσο καυτό, με θύματα, δεν μπορείς να αφήνεις τον Σάκη να κάνει εξομολόγηση του έρωτά του και της αγάπης του ως προς τον θύτη. Άρα δεν έκανε η συγκεκριμένη συνέντευξη, άφησε να κάνει δήλωση. Δεν έγινε καμία αντερώτηση. Δεν έγινε συνέντευξη, υπήρξε “σου δίνω το βήμα, πες ό,τι θες. Και εκεί έγινε το ξέπλυμα του αιώνα”» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Η απάντηση της Καινούργιου

«Δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν και για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ο καθένας σε αυτή την εκπομπή έχει τη δική του γνώμη,. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο, ανήκει στην Barking Well και είναι μεγάλη μας τιμή που τον έχουμε εδώ στην εκπομπή. Οι απόψεις του Ανδρέα ουκ ολίγες φορές δεν ταυτίζονται με τις δικές μου και θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν μπορεί κάποιος να θυμώσει στον Αντρέα και να του πει πώς θα χειριστεί ένα θέμα, εκτός αν δοθεί εντολή να κοπεί ένα θέμα που δεν δόθηκε.

Εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση, επειδή κάτι μου μεταφέρθηκε, να έχει στεναχωρηθεί η Σίσσυ Χρηστίδου με κάτι από αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη εγώ σε αυτά που είπα, πόσο δύσκολα περνάει, πόσο την αγαπώ και την εκτιμώ, πόσο μεγαλύτερη εμπειρία έχει από μένα και ότι πραγματικά μπορεί επειδή ένας παρουσιαστής εκείνη τη στιγμή να μην μπορεί να το αντικρούσει γιατί σέβεται τον συνεντευξιαζόμενο, ίσως θα μπορούσε η ομάδα να την βοηθήσει περισσότερο ή τέλος πάντων δεν έγινε και κάτι κακό.

«Αν ο Ανδρέας θεωρεί ότι κάτι χειρίστηκε λάθος η Σίσσυ, δεν μπορώ να θυμώσω στον Ανδρέα»

Επειδή καταλαβαίνω ότι αυτή η κοπέλα αυτή τη στιγμή βάλλεται από παντού, είπα ότι τέτοια σχόλια στα social media σε μια γυναίκα που έχει δυο παιδιά και πριν από μία εβδομάδα έχει χάσει και την μητέρα της, είναι λάθος και αυτή είναι η άποψή μου. Όμως, να διαχωρίσω τη θέση μου. Αν ο Ανδρέας θεωρεί ότι κάτι χειρίστηκε λάθος η Σίσσυ, δεν μπορώ να θυμώσω στον Ανδρέα.

Συγγνώμη, γιατί δέχομαι κι εγώ επίθεση αυτή τη στιγμή από κάποιους χρήστες. Ούτε μπορώ να πω στον Ανδρέα πάρε τη γνώμη σου πίσω. Εντάξει; Εγώ μπορώ να πω για την Σίσσυ που γνωρίζω εγώ και καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα επειδή είναι δύσκολα στον χειρισμό τους και ίσως καμιά φορά εγώ να μην μπορώ να τα χειριστώ τόσο ωραία όσο τα χειρίζεται η Σίσσυ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024