Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερευνα για τον Άγιο Βαλεντίνο: Κόβουν τις ...ρομαντικές δαπάνες οι Έλληνες – Σε ποια θέση βρίσκονται στην Ευρώπη

Ερευνα για τον Άγιο Βαλεντίνο: Κόβουν τις …ρομαντικές δαπάνες οι Έλληνες – Σε ποια θέση βρίσκονται στην Ευρώπη

Το 44% των Ελλήνων δηλώνει ότι από τις πρώτες δαπάνες που περικόπτει όταν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα είναι οι ρομαντικές εκπλήξεις.

Στη δεύτερη θέση ανάμεσα στους Ευρωπαίους που περικόπτουν τις …ρομαντικές δαπάνες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκονται οι Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα της σουηδικής εταιρείας διαχείρισης πιστώσεων Intrum.

Συγκεκριμένα, το 44% των Ελλήνων δηλώνει ότι από τις πρώτες δαπάνες που περικόπτει όταν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα είναι ρομαντικές εκπλήξεις.

Στην πρώτη θέση στη σχετική λίστα βρίσκεται η Πορτογαλία, με 48% ενώ μετά την Ελλάδα, ακολουθεί η Ρουμανία (41%), η Ισπανία (40%) και η Ιρλανδία 40%).

Από την άλλη πλευρά, μόλις το 13% των Εσθονών δηλώνει ότι θα περικόψει τις δαπάνες για δώρα, ενώ το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό (24%) καταγράφεται στη Νορβηγία και τη Δανία.

Οικονομικά και ερωτική ζωή

Στην έρευνα μετείχαν περισσότεροι από 24.000 ανθρώπους σε ολόκληρη την Ευρώπη οι οποίοι ρωτήθηκαν σχετικά με τα οικονομικά τους και πώς αυτά επηρεάζουν την ερωτική τους ζωή.

Περίπου ένα τρίτο των ερωτηθέντων (31%) δήλωσε ότι οι ρομαντικές εκπλήξεις ή τα βραδινά ραντεβού είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κόβουν όταν χρειάζεται να περιορίσουν τις δαπάνες τους.

Η έρευνα καταγράφει επίσης πόσοι είναι διατεθειμένοι να ψωνίσουνμε πιστωτική κάρτα προκειμένου να κάνουν ένα δώρο ή μια ρομαντική έκπληξη του Αγίου Βαλεντίνου. Στη χώρα μας ένας στους πέντε Έλληνες είναι διατεθειμένος να αγοράσει κάτι με πίστωση για το ταίρι του, ενώ το υψηλότερο ποσοστό καταγράφεται στην Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο (24%).

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024