Εφοδοι της αστυνομίας σε 21 συνδέσμους οπαδών – 12 χωρίς άδεια
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, σε τρία γραφεία συνδέσμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που εμπίπτουν στη Νομοθεσία περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών (ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες, σιδερογροθιά)
Έρευνες σε 21 γραφεία συνδέσμων οπαδών αθλητικών σωματείων στην Αττική πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων και παρουσία εκπροσώπων Δικαστικής Αρχής, πραγματοποίησαν έρευνες σε 21 συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων, στην Αττική.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, σε τρία γραφεία συνδέσμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που εμπίπτουν στη Νομοθεσία περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών (ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες, σιδερογροθιά). Συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των εν λόγω Συνδέσμων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Επιπρόσθετα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των ανωτέρω γραφείων και διαπιστώθηκε ότι 12 εξ αυτών δεν είχαν άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.
- Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι κατέλαβε δύο οικισμούς στα ανατολικά της Ουκρανίας
- Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα 600 πλαστά διαβατήρια – Είχαν συλληφθεί για εγκληματική οργάνωση
- «Melania»: Εκατομμύρια στο τραπέζι, αμφίβολο box office εν όψει του Super Bowl
- Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 102-87: Άνετο μεσημέρι με νέα 100άρα στο ΣΕΦ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ έπληξε την Κούβα
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Αυταπατάται αν νομίζει ότι η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποσπάσει τη συναίνεση του λαού

