Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Youtuber ανατινάζει πολυτελή αυτοκίνητα για να έχει περισσότερα «views»

Ρωσία: Youtuber ανατινάζει πολυτελή αυτοκίνητα για να έχει περισσότερα «views»

Ο ρώσος Youtuber βάζει φωτιά σε πολυτελή αυτοκίνητα, τα καίει θεαματικά και στη συνέχεια ανεβάζει τα βίντεο στο κανάλι του για να τον βλέπει περισσότερο κόσμος.

«Όλα για τα κλικς». Δεν τον ενδιαφέρει τίποτε. Βάζει φωτιά σε πολυτελή αυτοκίνητα και το μόνο που θέλει είναι να έχει περισσότερα views. Και είναι και γαλαντόμος. Καίει και ανατινάζει Porsche, Mercedes, BMW, όλα και όλα.

Την ίδια στιγμή βέβαια αυτό που κάνει «πουλάει» και όλο και βλέπει τους ακολούθους του να αυξάνονται και μαζί με αυτό να αυξάνεται και το εισόδημα του. Ο Youtuber ονομάζεται απλά Λίτβιν και πλέον έχει περισσότερα από 6 εκατομμύρια ανθρώπους που τον παρακολουθούν.

Μάλιστα στο τελευταίο βίντεο του αποφάσισε να ανατινάξει μια BMW M5 η οποία στοιχίζει μεταχειρισμένη 40.000 ευρώ ενώ «του κουτιού» η τιμή της φτάνει τα 130.000 ευρώ.

Την παρκάρει σε ένα χιονισμένο χωράφι, παίρνει ένα μπιτόνι και την περιλούζει με βενζίνη και στη συνέχεια απομακρύνεται. Ο Λίτβιν για να το κάνει πιο ακραίο, φοράει μέσα στο χιόνι μόνο το εσώρουχο του και ένα μπουφάν.

Αφού απομακρυνθεί σε απόσταση ασφαλείας, ο Λίτβιν, παίρνει ένα τόξο βάζει φωτιά στα βέλη του και τα εκτοξεύει προς το αυτοκίνητο. Μετά από κάποιες προσπάθειες ένα φλεγόμενο βέλος βρίσκει την BMW στην οποία είχε τοποθετήσει και εκρηκτικά και ανατινάζεται μεγαλοπρεπώς.

Το έχει ξανακάνει

Ο Λίτβιν έγινε γνωστός τον Οκτώβριο του 2020, όταν… δειλά δειλά εμφανίσθηκε σαν Youtuber και αποφάσισε το πρώτο του βίντεο να είναι η ανατίναξη μιας Mercedes AMG GT 63s η τιμή της οποίας ξεκινάει από τις 249.000.

Αυτό το βίντεο του, το είδαν περισσότεροι από 28 εκατομμύρια άνθρωποι. Και αφού είδε ότι αυτό «πουλάει» σειρά είχε μια Porsche Taycan. Αυτήν δεν την ανατίναξε αλλά την οδήγησε μέσα από την αντιπροσωπία περνώντας από τη βιτρίνα.

Στους ανθρώπους της αντιπροσωπίας είπε ότι μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο. Τον στόχο του όμως τον είχε πετύχει. Άλλα τόσα εκατομμύρια views. Και ο Λιτβίν γίνεται όλο και πλουσιότερος.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024