Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης: Εγκαίνια για την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας – Παρούσα όλη η οικογένειά του
Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου είχε στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα και απόλαυσε κάθε στιγμή.
Τα εγκαίνια της πρώτης του έκθεσης φωτογραφίας πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (10/2) ο Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης.
Ονομάζεται «πλην πυρός» και είναι αφιερωμένη στη γυναίκα και την θάλασσα, με το μπλε να είναι το κυρίαρχο χρώμα της.
Δίπλα του, στη σημαντική αυτή στιγμή βρισκόταν η οικογένειά του.
Οι γονείς του, Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος αλλά και τα δύο του αδέρφια, Νικόλας (Good Job Nicky) και Χάρης.
Επίσης, το «παρόν» έδωσαν σημαντικά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Νταλάρας και η Χάρις Αλεξίου.
Στις δηλώσεις του, ο Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης ανέφερε ότι η φωτογραφία ήταν εκείνη που τον επέλεξε κι όχι αυτός.
«Με δέχτηκε, την αγάπησα και πορευόμαστε μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή, για το κοινό, 11 με 16 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Δείτε φωτογραφίες του TLife
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM





