Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Airbnb: Δείτε το διασημότερο και ακριβότερο ενοικιαζόμενο σπίτι στον κόσμο

Airbnb: Δείτε το διασημότερο και ακριβότερο ενοικιαζόμενο σπίτι στον κόσμο

Η ενοικίαση ενός σπιτιού Airbnb, είναι πλέον κάτι το συνηθισμένο. Δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που το προτιμούν από το να μείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο.

Υπάρχει ένα σπίτι Airbnb που είναι το διασημότερο και το πιο ακριβό στον κόσμο. Η βραδιά στο συγκεκριμένο σπίτι κοστίζει 33.000 ευρώ. Το Airbnb αυτό βρίσκεται στο Μεξικό σε ένα εκπληκτικό μέρος στην Punta Mita και η εμπειρία το να μείνεις έστω και για ένα βράδυ (εάν έχεις 33.000 ευρώ) είναι ονειρική.

Το Airbnb ονομάζεται Casa Tau και το σχεδίασαν οι φημισμένοι αρχιτέκτονες Juan Collignon και Manolo Mestre. Το σπίτι διαθέτει 12 υπνοδωμάτια (μπορείτε να πάρετε και την παρέα σας για να μοιραστείτε τα έξοδα εάν δεν το αντέχετε) και συνολικά μπορεί να μείνουν εκεί μέχρι και 27 άτομα τη βραδιά.

Εάν έχετε παρέα 27 ατόμων θα σας έρθει φθηνότερα μόνο 1222 ευρώ τη βραδιά, για τον καθένα.

Η διαρρύθμιση

Και για να σοβαρευτούμε, το σπίτι έχει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και αποτελείται από 5 αυτόνομες βίλες που όλες έχουν θέα στη θάλασσα. Η κάθε βίλα διαθέτει ξενώνα, πισίνα αλλά και ιδιωτική παραλία, ενώ υπάρχει επίσης και γυμναστήριο αλλά και… ξυλόφουρνος εάν θέλετε να ψήσετε καμία πίτσα.

Όλα τα γεύματα πάντως ετοιμάζονται από σεφ ενώ υπάρχει ομάδα για κάθε βίλα από σερβιτόρους, μπάρμαν, και καμαριέρες που φροντίζουν τους ενοικιαστές. Στο Casa Tau γυρίστηκε και το ριάλιτι «Too hot to handle» που πρόβαλε το Netflix.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024