Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Ο εκτελεστής πήγε να σβήσει τα ίχνη του και έπιασε ο ίδιος φωτιά

Αυστραλία: Ο εκτελεστής πήγε να σβήσει τα ίχνη του και έπιασε ο ίδιος φωτιά

Τελικά υπήρξε άνθρωπος που να πλήρωσε τον συγκεκριμένο εκτελεστή για να εκτελέσει «συμβόλαιο»; Εάν πλήρωσε τότε κλαίει τα λεφτά του.

Ο εκτελεστής που θα δείτε στο βίντεο θα μπορούσε κάλλιστα να συμμετέχει σε κωμική ταινία. Γιατί για εκτελεστής μάλλον δεν θα κάνει μεγάλη καριέρα. Το περιστατικό συνέβη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Ένας 24χρονος που ήταν έξω με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων για συμμετοχή σε απαγωγή, δέχτηκε την «επίσκεψη» του εκτελεστή στο σπίτι του. Προφανώς κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Δεν υπολόγισαν όμως τον εκτελεστή που προσέλαβαν, ο οποίος αποδείχτηκε ερασιτέχνης. Ο εκτελεστής πλησίασε το σπίτι και όταν εντόπισε τον στόχο του (τον 24χρονο δηλαδή) άρχισε να τον πυροβολεί έξω από το σπίτι πολλές φορές, ίσα ίσα για να τον πυροβολήσει.


Στη συνέχεια το «σαΐνι» φεύγει από το σπίτι και πάει να πάρει το αυτοκίνητο του το οποίο είχε σταθμεύσει λίγο πιο κάτω. Όταν φτάνει σε μια περιοχή απομονωμένη αποφασίζει να σβήσει τα ίχνη του από το αυτοκίνητο του και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να το κάψει.

Τα έκανε όλα λάθος

Αλλά και εκεί λάθος τα έκανε όλα. Καθώς πάει να βάλει φωτιά, του χύνεται λίγο εύφλεκτο υλικό, και προκαλείται μια μικρή έκρηξη ενώ το χέρι του λαμπαδιάζει. Ο εκτελεστής για κλάματα αρχίζει να τρέχει χοροπηδώντας και προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά από το χέρι του.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στη Daily Mail: «Το μόνο που άκουσα ήταν μια τεράστια έκρηξη και μέσα σε πέντε λεπτά η αστυνομία είχε φτάσει στο σημείο». Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία και ζητά εάν κάποιος γνωρίζει κάτι για τον εγκαυματία εκτελεστή να της το αναφέρει

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024