Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Taylor Swift: Έγινε μάθημα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Taylor Swift: Έγινε μάθημα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Από τις 26 Ιανουάριου, η καθηγήτρια Brittany Spanos κάνει διαλέξεις σχετικά με την τεράστια επιρροή της διάσημης pop star στον χώρο της μουσικής, αλλά και την καριέρα της γενικότερα.

Μετά την Beyonce, τον Drake και τον The Weeknd και η Taylor Swift προστέθηκε στη λίστα με τους διάσημους, στους οποίους έχουν αφιερωθεί μαθήματα από πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Ναι, καλά διαβάσατε…

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα έγινε επίσημο μάθημα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, με τους φοιτητές να διδάσκονται την καριέρα και το έργο της. Επίσης, έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τον αντίκτυπο της στη μουσική βιομηχανία.

Ποιος ο σκοπός το μαθήματος;

«Σκοπός του μαθήματος είναι να αναλύσει τόσο την απήχηση όσο και την απέχθεια προς την Taylor Swift, μέσα από λεπτομερή ανάγνωση της μουσικής της και του δημόσιου λόγου της, που σχετίζονται με την προσωπική της εξέλιξη ως καλλιτέχνιδα και σελέμπριτι», αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή του μαθήματος.

Στις διαλέξεις θα μελετηθεί «ο τρόπος με τον οποίο η δημιουργικότητα και τα τραγούδια της έδωσαν διάρκεια στην παρουσία της, σε μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη μουσική βιομηχανία».

Η δημοσιογράφος του Rolling Stone και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο, Brittany Spanos, θα αναλύσει τους τραγουδοποιούς που την επηρέασαν, τις δημιουργίες της που της έχουν κάνει παγκόσμιο ίνδαλμα αλλά και τα μηνύματα που στέλνει για το φύλο, τον φεμινισμό, τη φυλή και την ταυτότητα των ανθρώπων.

Μάλιστα, οι φήμες θέλουν να κάνει guest εμφάνιση σε κάποιο μάθημα

Η Brittany Spanos σημείωσε γι’ αυτή την εμπειρία: «Είναι μεγάλη μου τιμή να μοιραστώ τις γνώσεις μου ως Swiftie με μία ομάδα φοιτητών. Ελπίζω να τους βοηθήσω να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που αλληλοεπιδρούν με μία από τις κορυφαίες του κόσμου».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024