Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Με μάσκες και πιστοποιητικά εμβολιασμού οι παρευρισκόμενοι

Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Με μάσκες και πιστοποιητικά εμβολιασμού οι παρευρισκόμενοι

Οι διοργανωτές υιοθετούν αυστηρά πρωτόκολλα για τον κοροναϊό.

Οι fashionistas θα εμπλουτίσουν υποχρεωτικά τα ευφάνταστα σύνολά τους με μάσκες, προκειμένου να παραστούν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για αυτή τη σεζόν, υιοθετώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα για την Covid-19, που εφαρμόστηκαν σε μικρότερης εμβέλειας επιδείξεις μόδας.

Με την επιστροφή στα σόου με φυσική παρουσία τον Σεπτέμβριο, μετά τις ψηφιακές εβδομάδες μόδας που επέβαλε η πανδημία νωρίτερα, οι διοργανωτές ασπάζονται μια «νέα κανονικότητα», που συνίσταται σε ένα μείγμα φυσικής παρουσίας και ψηφιακών παρουσιάσεων.

Σχεδιαστές όπως οι Μάικλ Κορς, Καρολίνα Χερέρα και Κρίστιαν Σιριάνο θα παρουσιάσουν τις τελευταίες δημιουργίες του ζωντανά από τις 11 έως τις 16 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το IMG Fashion, που οργανώνει το New York Fashion Week: The Shows.

Μάσκες και πιστοποιητικά

Μιλώντας στο Reuters, o Νόα Κοζλόφσκι, διευθυντής ανάπτυξης των εκδηλώσεων σημείωσε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική, όπως και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

«Είναι η νέα κανονικότητα. Σε αυτήν τη σεζόν θα εφαρμόζεται η χρήση της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, η οποία θα είναι υποχρεωτική σε όλα τα σόου, η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, η οποία θα είναι επίσης υποχρεωτική», τόνισε και διευκρίνισε:

«Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις εμβολιασμού, θα πρέπει να επιδείξουν ένα πιστοποιητικό ότι το έκαναν. Εάν όχι, θα πρέπει να επιδεικνύουν ένα τεστ PCR τελευταίων 48 ωρών ή ένα τεστ αντιγόνου έξι ωρών».

Σημειώνεται, ότι κάποιοι σχεδιαστές έχουν επιλέξει να μην δώσουν το «παρών». Μεταξύ αυτών, ο Τομ Φορντ που ακύρωσε το σόου του και ο Τομ Μπράουν που την ανέβαλλε για τον Απρίλιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024