O Mahmood θα εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά τη χώρα του στη Eurovision.
O Ιταλός τραγουδιστής θα βρεθεί ξανά στη σκηνή του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού, αυτή τη φορά μαζί με τον καλλιτέχνη Blanco και το κομμάτι «Brividi».
Οι δυο τους ήταν οι μεγάλοι νικητές του ιστορικού μουσικού φεστιβάλ Sanremo.
Το τραγούδι κατέκτησε την πρώτη θέση, μεταξύ 25 κομματιών, καθώς συγκέντρωσε συνολικά (από κριτική επιτροπή και televoting) ποσοστό 51.8%, αφήνοντας πίσω του δύο σπουδαίους Ιταλούς καλλιτέχνες, την Elisa (26.3%) και τον Gianni Morandi (21.9%).
Θυμίζουμε ότι την 66η Eurovision θα φιλοξενήσει το Τορίνο τον Μάιο.
Ο Mahmood είχε εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Eurovision το 2019, κατακτώντας τη δεύτερη θέση με το κομμάτι «Soldi» που σάρωσε τα παγκόσμια μουσικά charts.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.