Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε την Ειρήνη Μερκούρη; Το πρόβλημα υγείας και η δικαστική διαμάχη - Γιατί εξαφανίστηκε

Θυμάστε την Ειρήνη Μερκούρη; Το πρόβλημα υγείας και η δικαστική διαμάχη – Γιατί εξαφανίστηκε

Ξαφνικά η τραγουδίστρια χάθηκε από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας

Η Ειρήνη Μερκούρη έκανε πριν περίπου 20 χρόνια την πρώτη της εμφάνιση σε μουσικό talent show, αποτέλεσε από το πιο hot oνόματα στη δισκογραφία, ενώ για πολλούς αποτελούσε το αντίπαλο δέος της Δέσποινας Βανδή που μεσουρανούσε την περίοδο εκείνη!

Με το ξεκίνημά της κιόλας έκανε αρκετές επιτυχίες που παίζονταν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις την εποχή ακόμα που πουλιόντουσαν CD και η επιτυχία δεν μετριόταν μόνο στα views στις μουσικές σελίδες του διαδικτύου.

Η Ειρήνη Μερκούρη συνεργάστηκε με τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα της μουσικής, ειδικότερα από τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, ενώ η εντυπωσιακή της εμφάνιση την έκανε και μία από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στον ανδρικό πληθυσμό.

Και ξαφνικά η τραγουδίστρια χάθηκε από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποσύρθηκε από τη δισκογραφία ή από την ενασχόλησή της με τη μουσική καθώς μέχρι το 2016 ήταν ενεργή.

Γιατί εξαφανίστηκε;

Αυτό το διάστημα, οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ λίγες.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Ciao το 2019 είχε συγκλονίσει, καθώς όπως είχε πει προσπαθούσε να βρει τον εαυτό της, καθώς ν’ αντιμετώπισε ένα μεγάλο πρόβλημα με την υγεία της, αλλά και μια δικαστική διαμάχη, καθώς, όπως υποστήριξε η ίδια σε συνέντευξή της κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομά της και έβγαλαν πολλά λεφτά.

«Πιστεύω πως ζω από θαύμα. Τελείωνε η ζωή μου. Πέθαινα. Μόνο ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει μορεί να το καταλάβει. Επί ένα μήνα είχα μια κύστη που, ευτυχώς, δεν ήταν καρκίνος, αλλιώς θα είχα πεθάνει δυο μέρες μετά την εγχείρηση. Τελείωνα» είχε πει σε τότε αναφορικά με το το πρόβλημα της υγείας της.

Τα προβλήματα για την τραγουδίστρια όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ανακάλυψε πως μάνατζερ έκλεινε δουλειές για εκείνη, παίρνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Μάλιστα, έκανε μηνύσεις και αγωγές προκειμένου να καθαρίσει το όνομά της».

Σύμφωνα με τον αδελφό της, η μεγάλη επαγγελματική και οικονομική καταστροφή ήρθε για την Ειρήνη Μερκούρη, όταν εκπομπή είχε κάνει ένα θέμα για την εμφάνισή της και υποστήριζε πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και έχει κατάθλιψη.

Αυτό, σύμφωνα με εκείνον, είχε ως αποτέλεσμα να μην χτυπάει το τηλέφωνό της για καμία δουλειά. Αυτό, ήταν κάτι που της κόστισε, καθώς είχε πάρει ένα δάνειο 750.000 ευρώ και εξαιτίας αυτού μπήκε στον νόμο Κατσέλη.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ειρήνη Μερκούρη

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024