Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίλιον: Η διευθύντρια στηρίζει τον 12χρονο με τη φούστα – «Παλεύω για τη διαφορετικότητα»

Ίλιον: Η διευθύντρια στηρίζει τον 12χρονο με τη φούστα – «Παλεύω για τη διαφορετικότητα»

Η διευθύντρια του μουσικού Γυμνασίου στο Ίλιον στηρίζει τον 12χρονο γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Όλη μου τη ζωή παλεύω για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα».

Μήνυμα στήριξης υπέρ του μαθητή της που δέχτηκε προσβολές από καθηγητή γιατί φόρεσε φούστα στο σχολείο, απηύθυνε η διευθύντρια του μουσικού Γυμνασίου στο Ίλιον.

Μέσω facebook η διευθύντρια του μουσικού Γυμνασίου στο Ίλιον στηρίζει τον 12χρονο γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Όλη μου τη ζωή παλεύω για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα».

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια γράφει: «Όλη μου τη ζωή, θυμάμαι να παλεύω να εμπνεύσω τον σεβασμό στη διαφορετικότητα. Το καθαρό και αμετάκλητο πιστεύω μου, ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Ξεκαθάρισα και διέγραψα οριστικά απ’ τη ζωή μου όσους και όσες δεν αποδέχονταν τα παραπάνω. Κι αυτό γιατί τους θεωρούσα πάντα φασίστες».

Σημειώνεται πως όταν ο καθηγητής είδε τον μαθητή με φούστα γύρισε και του είπε, μεταξύ άλλων, «είσαι η ντροπή της κοινωνίας»… Την επόμενη μέρα μαθητές και μαθήτριες αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με έναν πρωτότυπο τρόπο: Τα αγόρια φόρεσαν φούστες στο σχολείο και τα κορίτσια γραβάτες και παντελόνια.

Σημειώνεται πως με εντολή του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρου Κόπτση, διατάχθηκε ειδική έρευνα για το περιστατικό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024