Ένας άνδρας 69 ετών έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα έξω από το Ευπάλιο της Φωκίδας, το βράδυ της Τρίτης.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάτω από συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Ευπαλίου, ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και εξετράπη εκτός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα και στη συνέχεια να προσκρούσει σε δέντρο εντός οικοπεδικού χώρου.
Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και όταν επενέβη η Πυροσβεστική ήταν ήδη αργά για τον άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς απανθρακώθηκε.
Στο σημείο επενέβησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Ευπαλίου.
Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το συμβάν:
Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε Ι.Χ. όχημα, συνέπεια τροχαίου στο Ευπάλιο Φωκίδας. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).