Τέλος ο Σεμέδο από τον Ολυμπιακό – Επίσημα στην Πόρτο
Παίκτης της Πόρτο είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο αφού η πορτογαλική Λίγκα ανακοίνωσε τον πρώην πλέον αμυντικό του Ολυμπιακού, με το νούμερο 35 στη φανέλα
Στην Πόρτο και επίσημα ο Ρούμπεν Σεμέδο! Ο 27χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε από την πορτογαλική Λίγκα, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν και στους «Δράκους» θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 35.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα λάβουν τώρα 350 χιλ. ευρώ ως ενοίκιο από την Πόρτο η οποία θα έχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.
Ο Σεμέδο αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από 2,5 χρόνια στα οποία κατέγραψε με την ερυθρόλευκη φανέλα 94 συμμετοχές και 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος.
Αυτό που μένει πλέον είναι και η ανακοίνωση από την Πόρτο η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.
- Η αποκάλυψη του Μαρτίνεθ για τον Μπράξτον Κι πριν το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- Η Βαλένθια θα διεκδικήσει μόνιμη άδεια στη Euroleague
- Τι ισχύει με το μέλλον του Αντετοκούνμπο – Τα «θέλω» των Μπακς σε πιθανό trade
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Η αγάπη του Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα δεν ξεχνιέται – Έμαθε ότι νίκησε στο clasico και ύψωσε τη γροθιά του (vid)
- Τίμπεργουλβς – Σπερς 114-109: Οι «λύκοι» ισοφάρισαν τη σειρά – Αποβολή για τον Γουεμπανιάμα
- Η ΑΕΚ γιόρτασε στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442