Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία!

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία!

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι μια από τις 3 ομάδες που αγωνίζονται στα 45 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και παραμένουν αήττητες, με τους Πορτογάλους να αποθεώνουν τον συμπατριώτη τους και τους Πειραιώτες – Ποιες είναι οι άλλες δύο.

Μεγάλο αφιέρωμα στον Πέδρο Μαρτίνς έκανε η «A Bola», με την πορτογαλική εφημερίδα να αποθεώνει τον προπονητή του Ολυμπιακού για την εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιούν οι Πειραιώτες στη Super League και το γεγονός ότι παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «A Bola» στο αφιέρωμά της, μόνο τρεις ομάδες έχουν καταφέρει να παραμείνουν αήττητες στα 45 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς να είναι μία από αυτές. Οι άλλες δύο ομάδες της λίστας είναι η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η Παρτιζάν του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Οι Πορτογάλοι στο θέμα τους μάλιστα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει 24 παιχνίδια αήττητος στο πρωτάθλημα, καθώς εκτός από τα 17 φετινά προσθέτουν και τα 7 περσινά. Τελευταία φορά που ηττήθηκαν οι Ερυθρόλευκοι στη Super League ήταν στις 18/4/2021 από τον ΠΑΟΚ. Από τότε παραμένουν αήττητοι και φέτος βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει 43 βαθμούς σε 17 αναμετρήσεις.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς έχει 24 ματς χωρίς ήττα»

Η πορτογαλική «A’bola» στο αφιέρωμά της αναφέρει πως ο Ολυμπιακός την τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν από τον ΠΑΟΚ στις 18 Απριλίου του 2021:

«Τι ενώνει τους Πέδρο Μαρτίνς, Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς;

Απλό. Είναι οι μόνοι προπονητές που εξακολουθούν να είναι αήττητοι στα κορυφαία 45 πρωταθλήματα στην κατάταξη της UEFA.

Δύο Πορτογάλοι και ένας Σέρβος. Υπάρχουν κορυφαίες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν, η Ίντερ, η PSG και η Ρεάλ Μαδρίτης, καθοδηγούμενες από σπουδαίους προπονητές όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ο Σιμόνε Ιντζάγκι, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο και ο Κάρλο Αντσελότι, πρωτοπόροι σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, αλλά και την Ισπανία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό (με τους Πορτογάλους διεθνείς Ρούμπεν Σεμέδο και Ρόνι Λόπες και επίσης τον Πορτογαλο-Βραζιλιάνο Τικίνιο Σοάρες): 24 αγώνες χωρίς ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα (τελευταία ήττα: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 2- 0 στις 18 Απριλίου 2021). Έχει μόλις τέσσερις ισοπαλίες στους 17 αγώνες που έχουν ήδη παιχτεί τη σεζόν 2021/2022.

Ο Πέδρο Μαρτίνς διανύει την τέταρτη σεζόν του με τον Ολυμπιακό, έχει δύο πρωταθλήματα (2019/2020 και 2020/2021) και ένα κύπελλο (2019/2020) και βαδίζει προς το τρίτο πρωτάθλημα, καθώς είναι εννέα βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ σε 9 αγωνιστικές από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Επιπλέον, ήταν ο Πορτογάλος προπονητής με τις περισσότερες νίκες το 2021 (44) και θεωρήθηκε ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά»!

Δείτε το δημοσίευμα:

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024