Σοκαρισμένος από τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο οπαδό του Άρη είναι ο Λούκας Σάσα. Με ανάρτησή του στα social media ο αρχηγός των «κίτρινων» αναρωτήθηκε για ποιον λόγο να συμβεί κάτι τέτοιο και παράλληλα έστειλε μήνυμα στήριξης στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη.
Η ανάρτηση του Σάσα:
«Δεν έχω λόγια να πω πόσο στενοχωρημένος είμαι με αυτό. Μόνο 19 χρονών και γιατί; Μέχρι πότε θα βλέπουμε τέτοια πράγματα να συμβαίνουν; Ελπίζω να πιάσουν τους εγκληματίες. Δεν έχω ιδέα πόσο πόνο νιώθει η οικογένειά του, αλλά προσεύχομαι στον Θεό να τους δώσει δύναμη αυτή τη στιγμή».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Ο Άγιαξ επικράτησε με 2-0 της Φόλενταμ για την Eredivisie και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
O Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες – Τι είπε για τον «τελικό» με τον Άγιαξ και τις μάχες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Άρης Betsson άντεξε στη φθορά των φάουλ (έχασε τρεις παίκτες με 5) και με τέσσερις διψήφιους, αλλά και καθοριστικό τον Κώστα Αντετοκούνμπο (11ριμπ., 3 τάπες) πήρε μεγάλη νίκη με 103-97 στην Πάτρα.