Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη και Έισι στην Ισπανία

Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη και Έισι στην Ισπανία

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ και την Μπασκόνια με 13 παίκτες, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Λαρεντζάκης και Έισι

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Ισπανία, όπου θα δώσει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, αρχικά την Τετάρτη (2/2, 21:45) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την 24η αγωνιστική της EuroLeague και στη συνέχεια την Παρασκευή (4/2, 21:30) απέναντι στην Μπασκόνια.

Οι Ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Ισπανία με 13 παίκτες στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Γιαννούλης Λαρέντζάκης και Κουίνσι Έισι, που προφανώς είναι οι δύο παίκτες που ανακοίνωσε χθες ο Ολυμπιακός ότι βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Από την άλλη πλευρά, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Σάσα Βεζένκοφ, που ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα, αλλά ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: 

Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Λούντζης, Μουόσα, Οικονομόπουλος, Φαλ, Σλούκας, Μάρτιν, Βεζένκοφ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Ζαν Σαρλ, ΜακΚίσικ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024