Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
EuroLeague - Τι συμβαίνει με τα κρούσματα του Ολυμπιακού και το ματς με τη Ρεάλ

EuroLeague – Τι συμβαίνει με τα κρούσματα του Ολυμπιακού και το ματς με τη Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ την Τετάρτη (2/2, 21:45) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τον κοροναϊό

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (2/2, 21:45) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην EuroLeague, με τις δύο να είναι εκτός έδρας από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και από τη Μακάμπι τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα, καθώς ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με 76-72, με τους Σέρβους να σπάνε το αήττητο του Ολυμπιακού.

Τώρα ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι θέλουν τη νίκη κόντρα στη Βασίλισσα για να παραμείνουν στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης για τα πλέι-οφ της EuroLeague, η οποία δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, με την Ούνικς Καζάν να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, καθώς έχει μόλις μία ήττα παραπάνω από τους Ερυθρόλευκους.

Ακόμα με την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μόνη ομάδα στη διοργάνωση που δεν έχει ηττηθεί ακόμα εντός έδρας.

Βέβαια, το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά προβλήματα, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ χθες βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό άλλα τέσσερα μέλη της ομάδας, με τα δύο από αυτά να αφορούν σε παίκτες, και έτσι ο εφιάλτης του ιού που ταλαιπώρησε την ομάδα το προηγούμενο διάστημα επιστρέφει ξανά.

Το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι κομβικό για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Ισπανία με αρκετά προβλήματα και όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024