
Βουλή: Σκληρή γλώσσα Τασούλα για Πολάκη – Δεν υπέβαλε μομφή – Διέκοψε τη συνεδρίαση
Ο πρόεδρος της Βουλής «πέταξε το μπαλάκι» στον Αλέξη Τσίπρα, ουσιαστικά, λέγοντας πως «όσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες»
Δεν υπέβαλε μομφή κατά του Παύλου Πολάκη ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.
Ωστόσο, μίλησε με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας – μέσω του αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Μπούρα – ότι δεν θα επιτρέψει «στον Παύλο Πολάκη να μετατρέψει το χώρο της Βουλής σε χώρο φθηνού ακτιβισμού και κατάληψης».
Όπως ανέφερε ο κ. Μπούρας:
«Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Τασούλα και μου ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής για σήμερα. Ο κ. Τασούλας, μου προσέθεσε ότι ο κ. Πολάκης, του οποίου αφαιρέθηκε ο λόγος, δεν θα μεταβάλει τον χώρο του Κοινοβουλίου σε χώρο φθηνού ακτιβισμού και κατάληψης διασύροντάς τον. Όσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες. Διακόπτεται η συνεδρίαση της Βουλής και θα συνεχιστεί αύριο».
- Τέλος ο Τούντορ από την Τότεναμ (pic)
- Τα επόμενα μοντέλα ΑΙ φέρνουν «εφιάλτη» κυβερνοεπιθέσεων
- Η Φίνος Φιλμ λέει ένα νοσταλγικό αντίο στη Μαρινέλλα
- H αναχώρηση της Εθνικής για το φιλικό στην Ουγγαρία (vids, pics)
- Ιράν: Πύραυλος έπληξε το Al Araby TV το Al Araby TV – Διεκόπη η live μετάδοση
- Αγρίνιο: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονο – Προσωπικές διαφορές τα κίνητρα