Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιβάνης: «Έχω προχωρήσει στη ζωή μου μετά την Μαριαλένα Ρουμελιώτη»

Γιώργος Λιβάνης: «Έχω προχωρήσει στη ζωή μου μετά την Μαριαλένα Ρουμελιώτη»

Ο τραγουδιστής μιλά για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του Survivor και κάνει αποκαλύψεις.

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το τραγούδι του «Όσα Έχω Ζήσει», ένα τραγούδι που αγάπησε αυτός και το κοινό. Στο video clip πρωταγωνιστεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, και οι δύο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις.

«Το να πάρεις μέρος σε ένα talent show είναι καλό και μπορείς να πας και πιο μακριά απ’ ότι έφτασα εγώ τότε. Κάθε χρόνο βγαίνουν πολλά παιδιά από talent shows και κάνουν και λαμπρές πορείες», δήλωσε.

Ο Γιώργος Λιβάνης πρωτοεμφανίστηκε στην πίστα όταν ήταν φοιτητής στο Ρέθυμνο. Οι ιδιότητές του πολλές: Τραγουδούσε, κολλούσε τις αφίσες και έκανε χρέη ηχολήπτη. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το πρώτο του μεροκάματο ήταν 40 ευρώ.

Επίσης, σημείωσε ότι στα μαγαζιά δεν του έχει γίνει ποτέ κάποια περίεργη πρόταση, ενώ δήλωσε πως το εργασιακό bullying είναι συχνό φαινόμενο: «Το εργασιακό bullying είναι κάτι που συμβαίνει πολλές φορές. Ίσως ένιωθα κάτι τέτοιο από πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Πάντα με ενδιέφερε να σέβομαι τον από πάνω και τον εαυτό μου. Πολλές φορές και κάποιες τρικλοποδιές να μου έβαζαν, δεν με πείραζε».

Από τις συνεργασίες του ξεχωρίζει εκείνη με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Δέχομαι φλερτ από θαυμάστριες, είναι φυσιολογικό. Έχει τύχει να συνομιλήσω με κοπέλα που μου έχει στείλει μήνυμα, αλλά το κάνω πάντοτε με σεβασμό. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε τολμηρή φωτογραφία», είπε.

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε και για την πρώην του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό που συνέβη, ήταν κάτι που πέρασε και δεν ακούμπησε. Στα προσωπικά μου είμαι καλά αυτή την περίοδο».

Στο μέλλον θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά, ενώ επιθυμία του είναι να κάνει μία προσωπική δουλειά που να περιλαμβάνει και όλα τα τραγούδια που είχε κάνει.

Δείτε όσα είπε

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024