Australian Open – Πρόστιμα σε Μεντβέντεφ και Τσιτσιπά
Ντανίλ Μεντβέντεφ και Στέφανος Τσιτσιπάς τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Australian Open
Ο ημιτελικός του Australian Open ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ είχε αρκετή ένταση, με αποκορύφωμα το ξέσπασμα του ρώσου τενίστα κατά του διαιτητή της αναμέτρησης.
Ο 25χρονος Ρώσος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 12.000 δολαρίων (8.000 για τα λόγια του και 4.000 για unsportsmanlike conduct), ωστόσο δεν είναι ο μόνος που θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.
Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Στέφανο Τσιτσιπά και, μάλιστα τριπλό. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος τενίστας θα πληρώσει 13.000 δολάρια (4.000+4.000+5.000), όλα για coaching κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Βέβαια, τα συγκεκριμένα ποσά δε θα… πονέσουν και πολύ τους δύο τενίστες, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε 644.731 δολάρια με την πορεία του στη Μελβούρνη, ενώ από την άλλη ο Ρώσος έχει βγάλει για την ώρα 1.134.583 δολάρια, ενώ αν πάρει τον τίτλο στην Αυστραλία το prize money του θα φθάσει τα 2.071.064 δολάρια.
- Ισπανικά σενάρια για Χεζόνια
- Ο …χρησμός του Γουίλι Ερνανγκόμεθ για το μέλλον με συμπαίκτη του αδερφό του Χουάντσο
- «Βροχή» τα ρεκόρ στο Μουντιάλ: Τι πέτυχαν Μπαλογκάν, Τζέκο, Βέλγιο και Βορειοαμερικάνοι (pics)
- Με «Kalimera» ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Με αυτές τις ομάδες συζητά ο Τζι Τζέι Σορτς
- Τενίστας είχε… πρόγραμμα: Zήτησε τάιμ άουτ για να φάει και μετά παραπονέθηκε για στομαχικές διαταραχές (vid)
- Εθνική μπάσκετ: Στη Ρουμανία για τη νίκη-πρόκριση
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/26496289-127x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/26496289-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442