Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταμάτης Μαλέλης - «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει»

Σταμάτης Μαλέλης – «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει»

Το αιχμηρό σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου που θα συζητηθεί

Για τα τηλεοπτικά δρώμενα και πρόσωπα, την προσωπική του ζωή και την αγάπη του για την πολιτική μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο Σταμάτης Μαλέλης.
«Είμαι περήφανος που η παράσταση “Το τέρας και γω” ανεβαίνει για 6η σεζόν στο θέατρο Πρόβα και πηγαίνει πολύ καλά» ανέφερε για την παράσταση που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο που έγραψε ο ίδιος για την κατάθλιψη.

«Το βιβλίο είναι αυτοβιογραφικό. Το όφειλα στον κόσμο, να του πω ότι θα πρέπει να μιλήσουν με κάποιον ειδικό όταν αισθανθούν τα πρώτα σημάδια της κατάθλιψης» σημείωσε ο Σταμάτης Μαλέλης, υπογραμμίζοντας ότι ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του.

«Τώρα είμαι ευτυχισμένος, νιώθω την αγάπη, τη συντροφικότητα. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους, περνάω καλά με ανθρώπους που αγαπάω» πρόσθεσε και τόνισε πως θα τολμούσε έναν τρίτο γάμο. «Θα ζήσω τη ζωή μου, θα τη ρουφήξω μέχρι τέλους» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του με την πολιτική, υποστηρίζοντας ότι του αρέσει η πολιτική με την έννοια του Δικαίου, όχι σαν χόμπι. «Εγώ το Νίκο Ανδρουλάκη δεν τον στήριξα στην προεκλογική εκστρατεία του, αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και θα τον στηρίξω».

Επίσης, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και τη δική του πορεία στο χώρο. «Εγώ μπορώ να αφήσω την τηλεόραση, εκείνη δεν με αφήνει» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι η πρωτιά των ειδήσεων και της ενημέρωσης του MEGA δεν του επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να αποχωρήσει. «Ποτέ δεν θα φύγω τελείως από την τηλεόραση» πρόσθεσε.

«Είναι η σεζόν του MEGA. Μην ξεχνάτε ότι πριν δύο χρόνια ήταν “μαύρο” και από εκεί έφτασε σε αυτό που είναι σήμερα. Τώρα λάμπει» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ως ένας από τους μακροβιότερους διευθυντές τηλεόρασης στην Ευρώπη, ο Σταμάτης Μαλέλης σχολίασε την Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας ότι «αργεί η παρακμή για την Ελένη», τον Γιώργο Λιάγκα σημειώνοντας πως είναι ένα «πολυμηχάνημα» που θα μπορούσε να επιστρέψει στην ενημέρωση, ενώ σημείωσε πως «το προφίλ του MEGA τα χωράει όλα, ακόμα και το “Ράδιο Αρβύλα”, αρκεί να υπάρχει σοβαρότητα, ευπρέπεια και ποιότητα».

Αναφορικά με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Σταμάτης Μαλέλης είπε χαρακτηριστικά: «Θα το πω πιο κομψά αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει. Υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που δεν κάνουν για τηλεόραση γιατί είναι ψυχροί και κρατούν αποστάσεις. Στην τηλεόραση θέλει να είσαι ανθρώπινος, ζεστός, να επικοινωνείς με τους ανθρώπους και να βγαίνεις από το γυαλί και να μπαίνεις στο σπίτι τους».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024