Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική η απόφαση του Προέδρου της Βουλής

Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική η απόφαση του Προέδρου της Βουλής

Για μεθόδευση με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις κάνει λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολιάζοντας την απόφαση του Προέδρου της Βουλής να μην επιτρέψει τη σύγκλιση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή στη Βουλή

Την έντονη αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσε η απόφαση του Προέδρου της Βουλής να μην κάνει δεκτό το αίτημα για συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ σε αίθουσα της Βουλής την Κυριακή. Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με ανάρτησή του στο Facebook μιλά για αντιδημοκρατική απόφαση με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις και καλεί τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν θέση.

Αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική η απόφαση του Προέδρου της Βουλής.

Με μια θεσμικά απαράδεκτη και αντιδημοκρατική απόφαση, ο Πρόεδρος της Βουλής απαγορεύει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ να συνεδριάσει στη Βουλή την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022. Ποτέ ξανά δεν αρνήθηκε Πρόεδρος του Κοινοβουλίου σε κοινοβουλευτική ομάδα να συνεδριάσει εντός της Βουλής!

Επτά ώρες μετά την έγκριση του σχετικού αιτήματος, ο κ. Τασούλας έκρινε ότι μπορεί, αιφνίδια και χωρίς αιτιολογία, να αρνηθεί στο τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα της χώρας να συνεδριάσει ελεύθερα. Και το έπραξε, ομολογώντας ότι η επιλογή του αυτή δεν στηρίζεται σε καμία σχετική απαγορευτική διάταξη του Κανονισμού της Βουλής! Ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα της Γερουσίας.

Σε αυτήν την πρωτοφανή μεθόδευση, με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, καλούμε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να πάρουν θέση.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024