Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, πότε αναμένονται αυτά από την Ελβετία

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, πότε αναμένονται αυτά από την Ελβετία

Η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού στη Θεσσαλονίκη ίσως έχει ραγδαίες εξελίξεις σήμερα Παρασκευή. Τι γίνεται με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που αναμένονται από τη Βέρνη.

Μέχρι σήμερα Παρασκευή αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, ένα κομβικό σημείο για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού στη Θεσσαλονίκη από τη Γεωργία Μπίκα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star και τις εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τις τοξικολογικές εξετάσεις από ελληνικό εργαστήριο και την Παρασκευή αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που είχαν σταλεί στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης.

Για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

Έτσι θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης. Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τακτική ανακρίτρια βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ιατροδικαστές που χειρίζονται την υπόθεση για κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024