Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίφτης: «Εκτός ο Παπαγιάννης, αμφίβολος ο Μέικον – Θα ενσωματωθεί σταδιακά ο Γιόβιτς»

Πρίφτης: «Εκτός ο Παπαγιάννης, αμφίβολος ο Μέικον – Θα ενσωματωθεί σταδιακά ο Γιόβιτς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια (28/1) και τις απουσίες των Πρασίνων

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (28/1) την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας τους τραυματισμούς της ομάδας του, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στο ντεμπούτο του Στέφαν Γιόβιτς.

Ο τεχνικός των Πρασίνων σημείωσε πως θα απουσιάσει ο Παπαγιάννης, ενώ αμφίβολος θεωρείται και ο Μέικον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια: «Θα κάνουμε μια προπόνηση όλοι μαζί σήμερα. Την πρωινή της Παρασκευής (28/1) και θα παίξουμε το παιχνίδι με την Μπασκόνια. Είμαστε κάποιες μέρες σε απραξία, έχουμε κάποιους που είναι αμφίβολοι γιατί έχουν τραυματισμούς, δεν είναι λίγοι, είναι αρκετοί. Υπάρχουν αρκετοί προβληματισμοί, αλλά πρέπει να τους ξεπεράσουμε. Ο Παπαγιάννης δε θα αγωνιστεί σίγουρα, ίσως και ο Μέικον μείνει εκτός. Ο Σαντ-Ρος και ο Νέντοβιτς έχει κάποιες μικροενοχλήσεις και προβλήματα».

Για την ήττα από την Εφές: «Είναι κρίμα και πραγματικά στεναχωριέμαι για την προσπάθεια των παιδιών, αξίζαμε να κερδίσουμε στην Τουρκία. Παρ’ όλα αυτά το αποτέλεσμα ήρθε όπως ήρθε ίσως γιατί δεν είχαμε την τύχη, γιατί δεν είχαμε την ικανότητα κάποια στιγμή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, κοροναϊού ή καιρικές συνθήκες, πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην προπόνηση και στο παιχνίδι το αποτέλεσμα θα έρθει».

Για την εικόνα της Μπασκόνια: «Έχει γίνει μια μετάλλαξη στην τεχνική ηγεσία στον τρόπο παιχνιδιού, υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή και αυτοσχεδιασμός και ατομική πρωτοβουλία. Από τη μια έχει δοθεί μεγαλύτερη πρωτοβουλία στους χειριστές της μπάλας και ίσως λιγότερο παιχνίδι για τον Φοντέκιο. Έχει κάποια σημεία αναφοράς σαν ομάδα και κάποιους καλούς παίκτες που είναι αποτελεσματικοί και μπορούν να σκοράρουν. Ο Μπάλντουιν είναι σε καλό φεγγάρι, έχουν κάνει κάποιες σπουδαίες νίκες όπως με την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τον Γιόβιτς: «Θα συμμετέχει βέβαια, παρ’ όλο που είναι λίγο παρακινδυνευμένο. Μετά τη φυγή του Πέρι θα πρέπει να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί είναι έξι ξένοι. Σε περίπτωση που θα λείπει ο Μέικον θα είναι πέντε, νομίζω είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή του. Δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα έχει, αλλά είναι ένας καλός παίκτης, έχει αξία. Όμως έχει καιρό να παίξει και η ενσωμάτωσή του θα πρέπει να γίνει σταδιακά για να μην του δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο μετά τη φυγή του Πέρι που είχαμε εφτά ξένους, τώρα είμαστε έξι και ο Μέικον είναι πιθανό να μην αγωνιστεί».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024