
Survivor: Άνω κάτω οι Μαχητές – Η βαριά ποινή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός
Ποιος παίκτης παραβίασε τους κανόνες και τιμωρήθηκε;
Γεμάτο εντάσεις ήταν (και) το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Στον στίβο μάχης οι Μαχητές ηττήθηκαν και έτσι στο συμβούλιο του νησιού κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θα ήθελαν να αποχωρήσει.
Αυτή είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη. Επίσης, ο Σάββας Κάλφας με την ατομική ασυλία έστειλε στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Λίγο νωρίτερα, ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στον Γιάννης Τσολάκη που παραβίασε έναν από τους βασικούς κανόνες του Survivor.
Όπως είπε ο παρουσιαστής: «Μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε. Tο χρησιμοποίησε πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή».
«Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών, είτε έπαθλα φαγητού είτε επικοινωνίας, δεν θα συμμετέχει», ανακοίνωσε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Πανιώνιος – Ηρακλής 103-77: Σαρωτικοί «κυανέρυθροι» και βήμα παραμονής
- Κόρινθος: Πώς έγινε η αδιανόητη τραγωδία – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που καταπλακώθηκε η 43χρονη
- «Ο χρόνος τελειώνει, 48 ώρες πριν ξεσπάσει η κόλαση» – Απειλεί ξανά ο Τραμπ
- Chess Mates: Πρωκτικό βοήθημα, κόντρα και η αλήθεια για τη σύγκρουση Νίμαν-Κάρλσεν που «δόνησε» το σκάκι
- Greek Tourism Strong Despite War’s Economic Ripple Effects
- Νέο σκάνδαλο στην Ιταλία: Οι διεθνείς απαίτησαν πριμ 10.000.000 € λίγες ώρες πριν τον «τελικό»




