Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός ανήλικης: Νέα σοκαριστική καταγγελία για τον ιερέα - «Είχαμε σχέση από τα 16 μου»

Βιασμός ανήλικης: Νέα σοκαριστική καταγγελία για τον ιερέα – «Είχαμε σχέση από τα 16 μου»

«Είχαμε σχέση από τα 16 μου» υποστηρίζει η ενήλικη σήμερα κοπέλα που κρατούσε το μωρό του 37χρονου

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ιερέα στα Άνω Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

Τα στόματα σιγά – σιγά ανοίγουν και σύμφωνα με τον Alpha, εκτός από το γενναίο κορίτσι που βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του, η οικογένεια μίας ακόμη νεαρής κατήγγειλε τον 37χρονο.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την μπέιμπι σίτερ που κρατούσε το μωρό του, ενώ αυτή ήταν 15,5 ετών.

Ο ρασοφόρος, βάσει των ίδιων πάντα καταγγελιών, φέρεται να έστελνε επίσης ακατάλληλο υλικό στην ανήλικη, ζητώντας της να κάνει το ίδιο. Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του, ενώ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του ενώ ήταν εκεί και η παπαδιά.

Από την πλευρά της, η 18χρονη σήμερα νεαρή υποστηρίζει ότι είχαν «σχέση» με τη θέλησή της.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος μετέβη, σήμερα (25/01), λίγο πριν από τις 12:00 στον ανακριτή για να απολογηθεί σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 17χρονης.

Ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, ενώ αναμένεται να αποδώσει στην απολογία του την καταγγελία σε οικονομικά κίνητρα, προτάσσοντας μάλιστα πως ίσως η καταγγέλλουσα «τον είχε ερωτευτεί».

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει» είχε πει προ ημερών στον Alpha.

Παράλληλα, υποστήριξε πως η ανήλικη «είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει» κάνοντας λόγο για ψευδή καταγγελία.

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ, ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» συνέχισε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024