Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Πειραιά: Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Νεράιδας στην Παλαιά Κοκκινιά

Δήμος Πειραιά: Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Νεράιδας στην Παλαιά Κοκκινιά

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις επιχειρήσεις καθαρισμού σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Ο Δήμος Πειραιά, συνεχίζοντας τις συντονισμένες δράσεις για την καθαριότητα και την καλαισθησία των δημόσιων χώρων στο κέντρο και σε γειτονιές της πόλης, προχώρησε στον καθαρισμό και εξωραϊσμό στην πλατεία Νεράιδας, στην Παλαιά Κοκκινιά.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας καθάρισαν και έπλυναν τον χώρο και τα πεζοδρόμια, προχώρησαν σε καθαρισμό και βάψιμο σε τοιχία, προστατευτικά κάγκελα και σε στύλους φωτισμού, αποκατέστησαν τις φθορές και επιδιόρθωσαν τα παγκάκια της πλατείας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε σε μία ακόμη επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού, αυτήν την φορά στην πλατεία Νεράιδας, στην Παλαιά Κοκκινιά, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να την επισκέπτονται ακόμη περισσότερο οι κάτοικοι της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή εντατικοποιεί την προσπάθειά της για μια πόλη, όσο γίνεται, πιο καθαρή, όμορφη και λειτουργική. Η εικόνα του Πειραιά είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε.

Σκοπός μας είναι η βελτίωση των υπηρεσιών μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας.

Οι στοχευμένες αυτές παρεμβάσεις, σε πλατείες, πεζόδρομους και σε άλλα σημεία στο κέντρο και στις γειτονιές του Πειραιά, θα συνεχιστούν και καλώ τους πολίτες να συμβάλλουν σ΄ αυτήν την προσπάθεια, προστατεύοντας τους δημόσιους χώρους, ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα βανδαλισμών και καταστροφών».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Οι επιχειρήσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού πλατειών και κοινόχρηστων χώρων συνεχίζονται. Η πρώτη πλατεία για φέτος ήταν η πλατεία Νεράιδας στην Παλαιά Κοκκινιά. Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας έπλυναν, καθάρισαν και έβαψαν όλους τους χώρους της πλατείας. Κάθε εβδομάδα θα γίνεται τουλάχιστον μια παρόμοια επιχείρηση σε όλες τις γειτονιές της πόλης, όπως γινόταν άλλωστε και τα προηγούμενα δύο χρόνια».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024