Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Το συγκινητικό βίντεο της Γεωργίας για τον χαμό του αρραβωνιαστικού της

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Το συγκινητικό βίντεο της Γεωργίας για τον χαμό του αρραβωνιαστικού της

Οι απώλειες στη ζωή της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη ήταν σκληρές. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχασε πατέρα, μητέρα και αρραβωνιαστικό.

Η Γεωργία που βίωσε τη φρίκη στη σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της πρωτοχρονιάς είναι μόλις 24 ετών. Η ζωή της δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Οι απώλειες αγαπημένων της προσώπων τη σημάδεψαν.

Πριν από δυο χρόνια, έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα. «Τον μπαμπάκα» της όπως τον έλεγε. Το φύλακα άγγελο της. Το κενό ήταν μεγάλο δυσαναπλήρωτο. Όμως οι απώλειες δεν σταμάτησαν εδώ,

Η 24χρονη δεν είχε προλάβει να συνειδητοποιήσει τον χαμό του πατέρα της και βρέθηκε ακόμη μια φορά αντιμέτωπο με το φρικτό πρόσωπο του θανάτου. Ο σύντροφος και αρραβωνιαστικός της διαγιγνώσκεται με ανίατη ασθένεια.

Μέσα σε λίγους μήνες πεθαίνει. Η Γεωργία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Τα όνειρα που έκαναν μαζί για το μέλλον τους, γίνονται ερείπια. Και πριν προλάβει να συνέλθει και από την απώλεια αυτή, η κοπέλα χάνει και τη μητέρα της.

Η εκπομπή T- Live παρουσίασε το βίντεο που είχε ανεβάσει η 24χρονη λίγο μετά τον θάνατο του συντρόφου της. Το ζευγάρι φαίνεται όχι μόνο ερωτευμένο αλλά και ευτυχισμένο. Η ζωή ανοίγεται μπροστά τους και κανείς δεν φανταζόταν πόσο άσχημα θα τους κτυπούσε πισώπλατα.

Ο εφιάλτης

Η 24χρονη κατέθεσε σήμερα παρουσία ψυχολόγου στον ανακριτή, για τα όσα εφιαλτικά βίωσε το βράδυ της πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας είπε μετά την ολοκλήρωση της 4ης κατά σειρά κατάθεση της Γεωργίας: «Η Γεωργία εμφανίστηκε και πάλι στην ανακρίτρια με θάρρος και είπε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.»

Και συνέχισε: «Επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή τυπωμένα μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της: Ότι κατέβηκε από το ξενοδοχείο, ξανανέβηκε, κλπ. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Γεωργία δεν είπε αντιφάσεις»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024