Την Πέμπτη το πρωί θα απολογηθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών ο 46χρονος ο οποίος ξυλοκόπησε την σύντροφό του στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Κατά την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν για την αποτρόπαιη πράξη του.
Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε χθες στις αρχές οπότε και εκτελέστηκε το ένταλμα που είχε εκδώσει η δικαστική λειτουργός.
Σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.
Μετά το τέλος της απολογίας του την Πέμπτη ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας