Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν από Αλβανία - Παραδώσαμε 522 σπίτια στους σεισμόπληκτους - Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας

Ερντογάν από Αλβανία – Παραδώσαμε 522 σπίτια στους σεισμόπληκτους – Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας

Για ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών έκανε λόγο ο Ερντογάν που βρέθηκε σήμερα στην πόλη Λατς της Αλβανίας για να παραδώσει τα κλειδιά των κατοικιών στους σεισμόπληκτους Αλβανούς

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα, η Πρόεδρος της Βουλής Λιντίτα Νικόλα, ο υπουργός Επικρατείας για το Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης και Μεταρρυθμίσεων Αρμπέν Αχμετάι ήταν παρόντες στην τελετή παράδοσης των σπιτιών που χτίστηκαν μετά τον σεισμό στο Λατς.

Στην ομιλία του, ο Πρωθυπουργός Ράμα, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο Ερντογάν για τη βοήθειά του στην ανοικοδόμηση των νέων κατοικιών στο Λατς, είπε ότι δεν είναι εύκολο στη σημερινή διπλωματία να βρεις ανθρώπους που λένε «Ναι» και εννοούν «Ναι» και όχι να λένε «Ναι» εννοώντας «Όχι», προσθέτοντας ότι η σημερινή μέρα είναι μια εξαιρετικά ξεχωριστή μέρα.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας εξέφρασε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή να θεωρεί τον εαυτό του ως φίλος του Ερντογάν και δήλωσε ότι έχει συναντήσει πολλούς αρχηγούς κρατών για χρόνια λόγω του καθήκοντος του και ότι συχνά τον ρωτούν για τη στενή του φιλία με τον Ερντογάν, με τον Ράμα να σημειώνει ότι «η απάντησή μου είναι πολύ απλή: Ο πρόεδρος Ερντογάν είναι ένα άτομο που κάνει ό,τι λέει και λέει ότι κάνει». Ισχυρίστηκε ακόμα ότι «η Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς την Τουρκία».

Θα είμαστε στο πλευρό της Αλβανίας

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την πλευρά του δήλωσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της Αλβανίας, στηρίζοντας την σε κάθε πρόκληση.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας και έχω γίνει μέρος αυτών των συναισθημάτων και του ενθουσιασμού σας. Η χαρά της Αλβανίας είναι η χαρά μας και η λύπη της Αλβανίας είναι η λύπη μας. Έτσι θεωρούμε την ευημερία και την ειρήνη σας ίδια με τη δική μας», είπε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε τη δέσμευσή του για περαιτέρω φιλία με την Αλβανία, ενώ υποσχέθηκε βοήθεια παρά το γεγονός ότι η Τουρκία αντιμετωπίζει οικονομική κρίση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024