
Survivor – Τρομακτικό ατύχημα για την Μυριέλλα Κουρεντή – Δείτε το βίντεο
Με... ατύχημα ξεκίνησε η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης
Με ατύχημα ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor για την Μυριέλλα Κουρεντή, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Πιο συγκεκριμένα, τη νύχτα μετά το συμβούλιο του νησιού, η γοητευτική ηθοποιός παραπάτησε στην καλύβα και έπεσε με αποτέλεσμα να τρομάξει τους συμπαίκτες της. Ο λόγος ήταν το μπαούλο που βρέθηκε μπρος στα πόδια της και δη ανοιχτό!
«Κάτσε λίγο γιατί χτύπησα τα δάχτυλα των ποδιών μου πάρα πολύ» ομολόγησε αμέσως η Μυριέλλα Κουρεντή στους συμπαίκτες της στο Survivor.
«Δεν ξέρω που να πρωτοπώ ότι πονάω. Πω, πω, πω, πω! Πω, πω χτύπησα και το χέρι μου. Ρε, πονάει εδώ, κοίτα! Είμαι πολύ ανθεκτική στον πόνο, Λάμπρο» συμπλήρωσε η παίκτρια των Διασήμων απευθυνόμενη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.
Δείτε το βίντεο:
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις


