Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Χαϊκάλης - Επίθεση κατά του ηθοποιού που θέλει να γίνει αστρολόγος

Παύλος Χαϊκάλης – Επίθεση κατά του ηθοποιού που θέλει να γίνει αστρολόγος

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα ότι θέλει μέσω της αστρολογίας να βοηθήσει τις γυναίκες να τεκνοποιήσουν

Σάλο έχουν προκαλέσει οι νέες δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε ότι αφού αποχωρήσει από τον χώρο της υποκριτικής θα βοηθήσει τις γυναίκες να τεκνοποιήσουν… μέσω της αστρολογίας.

«Ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…», είπε χαρακτηριστικά.

«Πώς μπορεί να βοηθήσει η αστρολογία;»

Η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη δυσκολία της να μείνει έγκυος μίλησε στο Πρωινό και ήταν «χείμαρρος» κατά του ηθοποιού.

«Διάβασα λίγο από τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Χαϊκάλης, δεν μπορώ να καταλάβω ωστόσο πώς μπορεί να βοηθήσει η αστρολογία στο να τεκνοποιήσει κάποιος. Με την εξωσωματική γονιμοποίηση εδώ οι ίδιοι οι γιατροί που κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση δεν μπορούν να σου εγγυηθούν οτιδήποτε.

Αν θα μείνεις έγκυος είναι επιστημονικά πάρα πολύ δύσκολο, ούτως ή άλλως να μείνεις έγκυος οπότε πόσο μάλλον με την αστρολογία. Μου φαίνεται λίγο παράλογο όλο αυτό το να θέλει να βοηθήσει μέσω της αστρολογίας», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι το κάνει εσκεμμένα αυτό για να παίζει με τον πόνο των γυναικών. Πιστεύω ότι είναι λίγο ακραίο όλο αυτό το εγχείρημά του και θέλω να πιστεύω ότι γρήγορα θα καταλάβει ότι δεν είναι σωστό – ειδικά όταν βρισκόμαστε σε φάση εξωσωματικής γονιμοποίησης, εγώ τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά – διάβαζα συνεχώς και ήθελα να διαβάζω θετικά μηνύματα οπότε έμπαινα σε διάφορα site να δω άλλες γυναίκες το τι έχουν περάσει. Οπότε περιμένεις και να ακούσεις ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, το οποίο αν είναι από αστρολογία είναι λίγο ακραίο… Δεν είναι σωστό αυτό που θέλει να κάνει».

Ακολουθούν όσα έχει πει ο Παύλος Χαϊκάλης

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024