Κώστας Καραφώτης – «Νιώθω τυχερός που ανεβάζουμε με την Νατάσα Θεοδωρίδου τη μουσική μας παράσταση σε θέατρο»
Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία τους και έκανε αποκαλύψεις
Στο «ΜΕGA Καλημέρα» μίλησε ο Κώστας Καραφώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε χαρούμενος που συνεργάζεται μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Παλλάς» και τόνισε πως τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού.
«Νιώθω τυχερός που η Νατάσα επέλεξε αυτή τη σεζόν να κάνει τη μουσική της παράσταση σε θέατρο. Από την άλλη αυτό που συνέβη στα μαγαζιά και τη διασκέδαση ήταν τραγικό για τους μουσικούς, τους τραγουδιστές και μία τεράστια αλυσίδα ανθρώπων που δουλεύουν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα», είπε.
Αν και όλοι τον γνωρίζουμε ως τον τραγουδιστή μεγάλων επιτυχιών, εκείνο που δεν γνωρίζει το κοινό είναι ότι έχει πτυχίο Ιατρικής.
Η Ιατρική μπήκε στον «πάγο» και αφοσιώθηκε στο τραγούδι, το οποίο δεν σκέφτηκε ποτέ να το παρατήσει.
«Δουλεύω με τον εαυτό μου ασταμάτητα. Πάω σε ψυχολόγο εδώ και πολύ καιρό σταθερά», σημείωσε.
Ο τραγουδιστής δήλωσε επίσης άνθρωπος της μέρας και όταν δούλευε νύχτα σε χειμερινή σεζόν είχε να δει τον ήλιο 5 με 6 μήνες, καθώς ξυπνούσε αργά.
«Δεν είμαι ορκισμένος εργένης. Και έχω και με έχουν ζηλέψει. Έχω ψάξει κινητό, ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει», είπε και πρόσθεσε ότι τον φλερτάρουν σε φυσιολογικό βαθμό μέσα από τα social media και μπλοκάρει σε ακραίες περιπτώσεις και συμπεριφορές.
Ο Κώστας Καραφώτης κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Εγώ ή Κανένας», με τη μουσική και τους στίχους να υπογράφουν ο Χρήστος Σαντικάι και ο Γρηγόρης Μπαξιβανέλης αντίστοιχα.
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442