Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή και τη Δευτέρα από τις πλημμύρες και τις καταρρακτώδεις βροχές που πλήττουν την πολιτεία Μίνας Ζεράις, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
Νέες φονικές πλημμύρες
Οι βραζιλιάνικες αρχές προειδοποίησαν για τον κίνδυνο νέων φονικών πλημμυρών σε αυτήν την πολιτεία, που βυθίστηκε στο πένθος το Σάββατο μετά την τρομακτική πτώση ενός πελώριου τμήματος απόκρημνου φαραγγιού, που στοίχισε τη ζωή σε 10 ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονταν σε μια βάρκα σε μια τουριστική λίμνη.
Πέντε μέλη ίδιας οικογένειας
Τα δέκα τελευταία θύματα έχασαν τη ζωή τους σε πλημμύρες και κατολισθήσεις, διευκρίνισε η Ομάδα Συντονισμού της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Μίνας Ζεράις.
Μεταξύ αυτών, πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας, εκ των οποίων δύο παιδιά ηλικίας 3 και 6 ετών, σκοτώθηκαν, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν καλύφθηκε από όγκους λάσπης, σε μια κατολίσθηση στην πόλη Μπρουμαντίνιο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.