Ομικρον – Αισιοδοξία για την πορεία της πανδημίας
Ο κ. Αδαμίδης μίλησε για την παραλλαγή Omicron και μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του ως προς την εξέλιξη της πανδημίας παγκοσμίως, αφού παρατηρείται η εξασθένηση του ιού προκαλώντας ήπια συμπτώματα στους νοσήσαντες.
Με επίκεντρο συζήτησης την εξέλιξη της πανδημίας, καθώς η μετάλλαξη Omicron του κοροναϊου κυριαρχεί στην χώρα μας φτάνοντας μέχρι και τα 50.000 κρούσματα ημερησίως, ο κ. Σωτήρης Αδαμίδης, διευθυντής Α’ παθολογικής ιατρικού κέντρου, βρέθηκε στην εκπομπή “Social Net” στο Action 24 με τον Φώτη Καρύδα.
Ο κ. Αδαμίδης μίλησε για την παραλλαγή Omicron και μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του ως προς την εξέλιξη της πανδημίας παγκοσμίως, αφού παρατηρείται η εξασθένηση του ιού προκαλώντας ήπια συμπτώματα στους νοσήσαντες.
“Υπάρχει ένας βαθμός ανοσίας, κάτι που είναι αισιόδοξο” δήλωσε και στην συνέχεια τόνισε την υποδειγματική στάση που κράτησε η χώρα από την αρχή της πανδημίας έως τώρα. Έσπευσε επίσης να υπογραμμίσει, την σημασία των τριών δόσεων του εμβολίου, καθώς προστατεύουν αποτελεσματικά από την σοβαρή νόσηση και μπορούν να συνεισφέρουν άμεσα στην ύφεση του ιού.
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας – Πότε τίθεται σε εφαρμογή το νέο ωράριο
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford στη Σούδα για επισκευές σε βάθος – Ατύχημα, επίθεση ή σαμποτάζ;
- Ντόρσεϊ: «Νιώθω αναζωογονημένος, θα πρέπει να έχουμε την must-win νοοτροπία μας σε κάθε ματς»
- Οι Kinks απαντούν στον Moby μετά τα σχόλια του για «αηδιαστικούς» στίχους
- Ο Τραμπ ενέκρινε τον πόλεμο στο Ιράν, αφότου ο Νετανιάχου τον έπεισε για την από κοινού δολοφονία του Χαμενεΐ
- ΗΠΑ: Πράκτορες της αστυνομίας μετανάστευσης ανέλαβαν την ασφάλεια σε 14 αεροδρόμια


