Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τίλι – «Θέλω να δω τον Τζόκοβιτς να παίζει στο Australian Open»

Τίλι – «Θέλω να δω τον Τζόκοβιτς να παίζει στο Australian Open»

Ο επικεφαλής του Australian Open Γκρεγκ Τίλι, ανέφερε σε δηλώσεις του πως θέλει να δει τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αγωνίζεται στο τουρνουά.

Η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open κρίνεται τη Δευτέρα (10/1), όταν και οι Αρχές της Αυστραλίας θα εξετάσουν την απόφαση για την ακύρωση της βίζας του. Σε περίπτωση που δεν του χορηγηθεί, τότε αυτόματα το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης θα αποχωρήσει από την «χώρα των κανγκουρό» και δεν θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το 21ο Grand Slam της καριέρας του.

Ο επικεφαλής του Australian Open Γκρεγκ Τίλι, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι θα ήθελε να δει κανονικά στα court τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς ενδόμυχα γνωρίζει πως η απουσία του κορυφαίου τενίστα αυτή την στιγμή, θα πλήξει το prestige του τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι πληροφορίες που είχαμε και δίναμε στους αθλητές στις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, ήταν σωστές. Μην ξεχνάμε ότι πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις και εκτός τένις, επισκεπτών στη χώρα που ζητούν ιατρική εξαίρεση. Εμείς βάλαμε δύο πάνελ να εξετάζουν τις αιτήσεις.

Δεν πρόκειται να ρίξουμε σε κανέναν ευθύνες. Κάθε εβδομάδα μιλούσαμε με τις αρμόδιες αρχές για να σιγουρευτούμε ότι κάνουμε το σωστό. Το μπέρδεμα με τις πληροφορίες έχει να κάνει με την διαφορετικότητα που υπάρχει στο περιβάλλον συνεχώς.

Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να φέρουμε εδώ τους τενίστες. Θέλω να δω τον Τζόκοβιτς να παίζει στο Australian Open»

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024