Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κρίσιμη προπόνηση και οι «απαντήσεις» στον Μαρτίνς

Η κρίσιμη προπόνηση και οι «απαντήσεις» στον Μαρτίνς

Τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (9/1) στο Καραϊσκάκη σχεδιάζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Πιθανή η συμμετοχή του Μανωλά στο βασικό σχήμα.

Σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης κινειταί ο Ολυμπιακός ο οποίος θα αγωνιστεί και στην αυριανή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη (9/1) με πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πρόκειται για την τελευταία απώλεια του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Έλληνας μέσος αποχώρησε με πρόβλημα στον τάρσο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και μάλιστα του τοποθετήθηκε ειδική προστατευτική μπότα, που σημαίνει πως μεταξύ άλλων θα χάσει και το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε συνολικά 13 ποδοσφαιριστές, καθώς εκτός βρίσκονται οι Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Λαλά, Ρόνι Λόπες, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Φορτούνης, Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπουχαλάκης, με τους τρεις πρώτους ωστόσο να έχουν ακόμα μερικές πιθανότητες για να προλάβουν.

Όπως και να έχει, η ενδεχόμενη απουσία του Σωκράτη φέρνει σε πρώτο πλάνο τη συμμετοχή του Κώστα Μανωλά στο βασικό σχήμα. Σε περίπτωση που ο Παπασταθόπουλος δεν καταφέρει τελικά να θέσει τον εαυτό του σε ετοιμότητα, τότε ο Μανωλάς θα είναι ο στόπερ που θα πάρει θέση δίπλα στον Μπα.

Από την άλλη, μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός συγκεντρώνει και ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, καθώς τη δεδομένη στιγμή θεωρείται δύσκολο να προλάβουν οι Ανδρούτσος και Λαλά, κάτι που θα φέρει τον Πολωνό για δεύτερη σερί αγωνιστική στην ενδεκάδα του Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος κόουτς δείχνει να εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό τον Βασίλη Σουρλή για τα χαφ και είναι πολύ πιθανό να δώσει το «παρών» απέναντι στους Αρκάδες. Τέλος, η θέση του φορ μοιάζει να βρίσκεται στο 50-50 μεταξύ του Τικίνιο και του Ελ Αραμπί.

Ο Μαρτίνς θα βγάλει σήμερα στην προπόνηση τα τελικά του πλάνα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα το οποίο είναι must win για τους ερυθρόλευκους.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024