Ο Λουίς Πάλμα είναι η πρώτη κίνηση του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.
Αμέσως μετά την άφιξη του στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσεράμισι χρόνων.
Στην συνέχεια θα τεθεί στην διάθεση του Άκη Μάντζιου και θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι οι κιτρίνομαυροι θεωρούν οτι ο Πάλμα αποτελεί εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή και οτι είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος.
Αυτός ήταν και ο λόγος, άλλωστε, που έσπευσαν να αγοράσουν τα δικαιώματα του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβόλαιο θα υπάρχει και υψηλή ρήτρα.
LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 35η αγωνιστική της Premier League.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού και υπογράμμισε ότι για τους Ερυθρόλευκους το διακύβευμα είναι η πρόκριση στο Final Four.