Κανονικά σέντρα θα έχουμε στο πρωτάθλημα και αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα οι ομάδες αποφάσισαν να μην υπάρξει αναστολή των αγώνων. Και να μην υπάρξει διακοπή, που θα έφερνε πολύ πίσω τις ημερομηνίες.

Πριν από λίγο η Σούπερ Λίγκα μέσω ανακοίνωσής της το επιβεβαίωσε, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως θα γίνουν προτάσεις προς τη ΓΓΑ για αλλαγές στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο και πως μέχρι αυτές να αποφασιστούν, θα ισχύει το μέχρι πρότινος πρωτόκολλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε  να ανασταλούν μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2022 τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League K15, K17 και K19. Το Πρωτάθλημα Super League Interwetten συνεχίζεται κανονικά.

Συζητήθηκαν στο Δ.Σ. εισηγήσεις από τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League για προτεινόμενες τροποποιήσεις του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ, οι οποίες θα τεθούν υπόψη των αρμοδίων φορέων για την επικαιροποίησή του από τη ΓΓΑ, με πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων. Σημειώνεται ότι μέχρι να εγκριθεί το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο από τη ΓΓΑ, ισχύει το από 19/11/2021 Πρωτόκολλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr