Λαμία – Άγιος ξυλοδαρμός 24χρονου στο σπίτι του
Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπήρχαν προσωπικές διαφορές
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας νεαρός άνδρας στη Λαμία.
Ο 24χρονος είχε μία λογομαχία με άλλο άνδρα, περί τις 11:00 της Παρασκευής, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.
Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, επέστρεψε στο σπίτι του, χωρίς να περιμένει αυτό που θα ακολουθούσε.
Επέστρεψε
Το άτομο με το οποίο λογομάχησε πήγε στο σπίτι συνοδευόμενο από άλλους τρεις. Έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του και τον ξυλοκόπησαν με βαναυσότητα.
Γείτονας του νεαρού επεσήμανε πως «χτύπησαν πολύ άσχημα το παιδί στο κεφάλι με σίδερα. Έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο σπίτι και τον χτυπούσαν όλοι μαζί».
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ οι δράστες το έσκασαν από το σημείο και αναζητούνται από τις Αρχές.
Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπήρχαν προσωπικές διαφορές.
- Γιώργος Μπουλμπασάκος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές – «Ιστορική αναγκαιότητα η ανασύνθεση της Δημοκρατικής Παράταξης»
- Πέθανε ο αρχιτέκτονας της Viohalco Νίκος Στασινόπουλος
- Νέα Δημοκρατία ή χάος, λέει για ακόμα μία φορά ο Μητσοτάκης
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Η Σενεγάλη καταγγέλλει το Μαρόκο πριν από τον τελικό
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές

